10 kuvaa kissoista, jotka rakastavat pahvilaatikoita

Jos et ole vielä kuullut, kissat rakastavat pahvilaatikoita! Vaikka se saattaa tuntua arvoitukselta, suloiset kissamme haluavat makaa siellä, raapia kynsiään tai yksinkertaisesti heitellä niitä kaikkialle. Tässä on joitain söpöjä ja hauskoja valokuvia, jotka havainnollistavat sitä erittäin hyvin.

1/ Joustava kissa

Vaikka se pyörittää hieman pahvia, tämä kissa sopii täydellisesti tähän vanhaan kenkälaatikkoon. Hän näyttää jopa melko mukavalta vaikka se ei välttämättä kestä kovin kauan.

Mustavalkoinen kissa laatikossa
Tekijät: Nils Jacobi/iStock

2/ Hiljainen kissa

Olisiko hän mielestäsi voittaja piilossa? Joka tapauksessa hän näyttää ottavan pelin erittäin vakavasti. Tämä suloinen kissa sopii täydellisesti tähän suorakaiteen muotoiseen tunneliin. On varmaa, ettemme tule näkemään sitä sellaisena!

kissa laatikossa
Tekijät: Mykola Sosiukin/iStock

3/ Tuhoisa kissa

Viisaasti asennettu pieni kissanpentu ei sisällä, vaan pahvilaatikon päällä. Sitä piti raapia, pureskella ja kävellä ympäriinsä ennen kuin siitä tuli mukava “matto”. Todellakin, laatikot vaativat joskus muutaman “muokkauksen”, ennen kuin ne sopivat hauskoille kissaeläimillemme!

kilpikonnankuori kissa laatikossa
Tekijät: AngelaMacario/iStock

4/ Väsynyt kissa

Voimme kuvitella, että tämä kissa valitsi juuri ihanteellinen paikka hänen tuleville päiväunille. Tämän haukottelun myötä emme epäile hetkeäkään, että hän on väsynyt! Joka tapauksessa hänen laatikkonsa näyttää riittävän suurelta eristääkseen hänet ääniltä, ​​jotka voisivat häiritä häntä. On erittäin käytännöllistä olla häiritsemättä.

kissa haukottelee laatikossa
Tekijät: Lightspruch / iStock

5/ Uteliaat kissat

Mitä luulet, että nämä kaksi söpöä kissaa ajattelevat? He ovat varmasti työn alla miettimään tulevan pahvitalonsa ulkoasua. Tämä näyttää erittäin suurelta ja pitkältä, tarpeeksi tunnelin, mökin, lepoalueen ja kaiken mitä kissa haluaa!

kaksi kissaa laatikon yläpuolella
Tekijät: Evgeniy Plutov/iStock

6/ Hyvin piiloutunut kissa

Kuinka olla halkeilematta tämän suloisen kissan edessä, joka pistää päänsä ulos pienestä talostaan? Kissat ovat usein erittäin leikkisä ja haluavat levätä piilopaikoissa. Tällainen pahvi voi antaa heille turvallisuuden tunteen, mutta myös mielenrauhan. Älä siis ylläty, jos omasi tykkää livahtaa yksityisempiin paikkoihin!

chat-laatikko
Tekijät: Andypot / iStock

7/ Huomaavainen kissa

Tämä laatikko on täydellinen paikka tälle isolle kissalle! Kyse on a lepoalue, josta hän voi työntää päänsä ulos kun jokin haastaa hänet. Mitä luulet hänen näkevän tai kuullevan?

pahvireikäinen kissa
Tekijät: Zemfira/iStock

8/ Leikkisä kissa

Lasten jälkeen ja kuplamuovia, täältä tulevat kissat! Tämä turvonneita taskuja täynnä oleva laatikko näyttää miellyttavan tätä kaunista kissaa. Samaan aikaan, kukapa ei haaveilisi niin hauskasta piilopaikasta että tämä?

kissan pahvikuplat
Tekijät: AlisLuch/iStock

9/ Mukava kissa

Tällä kertaa tämä kissa valitsi korttinsa paras paikka täysin levätä. Haluamme uskoa siihen sen sijainnin perusteella! Ihanaa, eikö?

kissa makaa pahvilla
Tekijät: FotoMirta/iStock

10/ Hämmentynyt kissa

Tämä upea kissa on varmasti häiriintynyt tehdäkseen nuo silmät! Hänellä on kuitenkin edelleen leikkisä ilme. Ehkä hän piiloutui tähän laatikkoon toivoa päästä incognito-tilaan?

kissa tulee ulos laatikosta
Tekijät: Kateryna Kovarzh / iStock

Pienet kissaeläimet yllättävät meidät varmasti joka päivä ja saavat meidät myös nauramaan paljon! Ja sinä, tunnetko kissoja, jotka rakastavat pahvilaatikoita?

Hyvä vai huono idea?

Kuinka pitää huolta kuolevasta tai vanhasta kissasta?