10 kuvaa suloisista inkiväärikissoista

Kissaystävämme ovat kauniimpia kuin toisiaan! Jos et kuitenkaan vielä tiedä, minkä puvun puoleen kääntyä tulevan kissasi adoptoinnissa, ehkä nämä suloiset kuvat auttavat sinua päättämään. Vaikka väri ei yleensä ole ensisijainen näkökohta lemmikkien adoptiossa, joillakin ihmisillä voi silti olla mieltymyksiä. Mustat kissat ovat erittäin tyylikkäitä ja täynnä mysteeriä, valkoiset ovat majesteettisia ja suloisia, ja voimme löytää etuja kaikista mekoista! Nykyään pienet inkiväärikissat ovat valokeilassa. Tässä on 10 kuvaa oranssien takkien ystäville.

1/ Uskomattoman pehmeä

Tämä pieni pitkäkarvainen kissa saa meidät haluamaan halaa häntä ! Todellakin, tämä kermainen roux on pehmeä, mikä antaa sille vertaansa vailla olevan viehätyksen. Muuten, tällaisen hiuksen täytyy olla asianmukaisesti huollettu niin, ettei siinä ole solmua.

inkiväärikissa makaava matto
Krediitit: iStock

2/ Kiehtova katse

Kaikilla inkiväärikissoilla ei ole samanväriset silmät. Yksi asia on kuitenkin varma: emme voi olla välinpitämättömiä heidän katseilleen! Todellakin, miten ei sulaa edessä kaunotarsellaisesta kissasta?

pitkäkarvainen inkiväärikissa
Tekijät: Patrick reichboth/Unsplash

3/ Kaunis persialainen

Persialaiset ovat kissoja Kiitos paljon. Heidän oranssi turkkinsa antaa heille ylimääräistä charmia, jonka kanssa kukaan muu ei voi kilpailla! Itse asiassa, vaikka hänellä ei ole tulista luonnetta, hän käyttää silti väriä kauniisti selässään. Haluamme todella peittää sen haleja ja pusuja .

persialainen inkiväärikissa
Luotto: GlobalP/iStock

4/ Fotogeeniset tähdet

Katso tämä tähti ehdottomasti ihana hänen korissaan! Tämä kaunis kissa ilmoittaa hellästi kevään saapumisesta. Kuinka olla ihastunut näihin kissoihin tällaisella laukauksella?

kissan kukkia korissa
Luotto: vvvita/iStock

5/ Upea mekko

Abessinian kissa käytä tätä väriä tummempitäydellisesti. Vaikka se on tummempi punainen, se on yhtä kaunis kuin vaaleammatkin. Ruskean ja oranssin välillä tämä turkki on aivan jumalallinen.

Abessinialainen istuu kissapuussa
Tekijät: Dariia Chernenko / iStock

Mitä jos antaisit kissallesi kurpitsaa?

Pitävätkö kissat merestä?