11 kuvaa tunnistaaksesi helposti tärkeimmät kissan mekot

Hiuspallomme saavat meidät näkemään kaikki värit, mutta myös niiden turkkien läpi! Yksinkertainen, kaksisävyinen tai kolmivärinen: jokaiselle löytyy jotakin. Tässä on ei-tyhjentävä luettelo erilaisista kissojen turkista.

Noir

Kuka sanoi, että mustat kissat tuovat huonoa onnea? Vaikka niillä ei ole kovin hyvää mainetta taikauskon takia, nämä kissat ovat itse asiassa erittäin viehättäviä. Nykyään trendi on jopa kääntymässä ja he pidetään jopa onnekkaina joissain maissa.

Musta kissa
Tekijät: Sushaaa / iStock

Bleu

Harmaa tai sininen mekko on erittäin suosittu monien ihmisten keskuudessa. Vaikka hän ei ole ei kovin yleistä, tunnemme karthusialaisen hyvin, joka käyttää sitä upeasti. Tämä takki voi olla vaaleanharmaa, tummanharmaa tai harmaa sinisillä korosteilla!

Chat gris
Tekijät: Alena Shapran / iStock

Suklaa (ruskea/kastanja)

Suklaamekko on nimensä mukaisesti ruskea! Vaikka se ei ole kovin yleistä kissoilla, se tarjoaa heille kuitenkin a vertaansa vailla oleva viehätys.

ruskea kissa
Krediitit: DinaBS / iStock

Kaneli (kaneli)

Tämä tietty väri on vaaleampi kuin edellinen ja sijoittuu ruskean ja beigen väliin. Hän on myös osa melko harvinaisia ​​mekkoja kissoissa.

kaneli kissa
Tekijät: Magone / iStock

Hiekka (kerma)

Tämä takki on usein erittäin arvostettu kiitos sen luonnollinen pehmeys. Todellakin, pienet kirkkaat kissaeläimet ovat henkeäsalpaavia!

kerma kissa
Kredit: Mariusz Wos / iStock

Roux

Tämä mekko on melko laajalle levinnyt, erityisesti valkoisen kanssa sekoitettuna. Kukapa ei rakastaisi pientä inkiväärikissaa kotonaan?

Chat roux
Tekijät: Aksenovko / iStock

Blanc

Vaikka valkoinen on hyvin sotkuinen väri, monet kissat käyttävät sitä ihanasti. Olipa heillä pitkät tai lyhyet hiukset, nämä kissaeläimet ovat aina erittäin tyylikkäitä.

valkoinen kissa
Tekijät: labaraque / iStock

Tiger (tabby)

Tämä ulkonäkö hyvin yleisellä on monia muunnelmia. Voimassa, tämä tiikeripuku erottuu useista luokista : täplikäs, makrilli, tikittävä ja täplikäs tabby. Néanmoins, ces nimiä voi vielä määritellä juuren karvan värin, mutta myös turkin piirustusten muodon mukaan.

Raidallinen kissa
Tekijät: Dina Damotseva / iStock

Kilpikonnan kuori

Tämä melko harvinainen seos ei voi jättää meitä välinpitämättömiksi. Se koostuu mustasta, punaisesta, valkoisesta ja joskus harmaasta! Kilpikonnankuoret ovat 99 % ajasta naisia. Itse asiassa tämä spesifisyys liittyy erittäin harvinaiseen geeniin miehillä.

kilpikonnankuori kissa
Tekijät: Katerina Gorokhova / iStock

Väripiste

Tunnistamme tämän mekon erityisesti siamilaisten ansiosta. Se erottuu joukosta värigradientilla, joka siirtyy päistään vaaleasta tummaan.

siaminkissa
Krediitit: absynthh / iStock

Mustavalkoinen

Tämä kaksikkomahdollisuus voidaan myös tehdä muiden värien kanssa, kuten harmaa. Kuten tabby-kissat, kaksisävyisiä kissoja on hyvin paljon, eikä se ole meille epämiellyttävä!

mustavalkoinen kissa
Tekijät: Lutique / iStock

Jokainen mekko on ainutlaatuinen, kuten sitä käyttävä eläin. Lisäksi tarjolla on loputon valikoima eri värivaihtoehtoja. Olipa musta, valkoinen, kaksi väriä tai useampia, pidämme kissoista yhtä paljon ! Ja sinä, mitkä ovat suosikkikissasi mekot?

Voiko kotikissasta tulla villi?

3 tehokasta vinkkiä kannustamaan kissaasi käyttämään sitä