13 syytä, miksi kissat ovat ihania

Eläimillä on paljon rakkautta annettavana sekä lähiolentoisilleen että meille ihmisille. Kissaystävämme ovat erityisen ihastuttavia ja osoittavat meille joka päivä olevansa loistavia. Halusimme silti selittää sinulle, miksi he ovat niin uskomattomia. Joten tässä on 13 esimerkkiä, jotka todistavat kuinka ihania kissat ovat.

1/ He ovat ihania

Kukapa ei olisi koskaan räjähtänyt nukkuvan kissanpennun tai halailuja pyytävän kissan edessä? Sen lisäksi, että ne ovat uskomattoman kauniita ja söpöjä, ne ovat myös erittäin karismaattisia ja tietää kuinka rauhoitella meitä helposti.

rento kissa
Tekijät: Karnstocks/iStock

2/ Ne ovat kauniita

Kuten aiemmin todettiin, kaikki kissat ovat kauniita ! On mahdotonta olla joutumatta heidän loitsunsa alle, kun he katsovat meitä.

3/ He ovat itsenäisiä

Toisin kuin koirat, kissat osaavat selviytyä itsestään! He eivät tarvitse ketään kävelemään tai joskus huolehtimaan. Tietysti jotkut ovat itsenäisempiä kuin toiset, mutta ne pysyvät melko yksinäisiä eläimiä joka ei syyttäisi sinua siitä, että jätät heidät vähän rauhaan!

Kissa makaa ruohoa
Luotto: vvvita/iStock

4/ He ovat rakastavia

Kissat ovat ihania, koska he myös ovat todellisia nallekarhuja! Ne voivat olla myös liimapurkkeja ei pidä hyväilyistä. He kuitenkin osoittavat sinulle aina rakastavansa sinua omalla tavallaan.

5/ He ovat älykkäitä

Kissat ovat erittäin älykkäitä. Jos epäilet tätä, muista, että he voivat hyvinkin päättää vastata sinulle, kun soitat heille jättää sinut kuninkaallisesti huomiottajos he eivät halua liikkua! Lisäksi heidän älykkyytensä ei rajoitu tähän, koska he ovat aina täynnä resursseja hämmästyttääkseen sinut!

älykäs kissan lasit kirja
Krediitit: iStock

6/ He ovat todellisia ystäviä

Sen lisäksi, että ne pitävät meitä seuraa, ne ovat todellisia emotionaalista ja ystävällistä tukea. He ovat olennainen osa perhettä ja rakastavat meitä mitä me todella olemme.

tässä yleisimmät!

5 vinkkiä, jotka helpottavat kuuron kissan arkea