16 kuvaa ymmärtääksesi sen paremmin

Ystäviämme kissoja on joskus hyvin vaikea ymmärtää. Voi kuitenkin myös käydä niin, että he ovat myös hyvin selkeät aikeissaan. Yleensä kun kissa ei ole onnellinen, näemme sen nopeasti erilaisilla eleillä, joita se omaksuu. Lisäksi hänen tunteensa eivät liity vain siihen, onko hän onnellinen vai ei. Aivan kuten mekin, hän käy läpi monia tunteita. Näin voit tulkita kissan kielen useiden kuvaesimerkkien avulla.

1/ Huomaavainen

Pystyillä korvillaan ja luottavaisella katseella tämä kissa on todella tarkkaavainen, ja se näkyy! Todellakin, kun kissa katsoo sinua näin, voit olla varma, että saat hänen täyden huomionsa.

2/ Utelias

Uteliaisuus on huono asia! Kissa ei kuitenkaan todellakaan olisi kissa, jos se ei olisi tarpeeksi utelias. Kuten näet, tuo ilkeä katse on itse asiassa melko huomaamaton tapa tarkkailla, mitä hänen ympärillään tapahtuu.

3/ Kiinnostunut

Kissaeläimet ovat usein välinpitämättömiä ja joskus kiinnostumattomia. Joskus kuitenkin herätämme heidän kiinnostuksensa. Kiinnostunut kissa katsoo sitten sinua pystyssä korvilla ja hieman kyselevällä katseella. Itse asiassa hän odottaa edelleen näkevänsä jatko-osan.

4/ Rentoutunut

Tämä asento on ehdottomasti yksi suosikeistamme! Silmät kiinni, nämä kaksi pentua ovat enemmän kuin rentoa: he ovat aivan rauhallinen ja itsevarma.6 sisätilojen ideaa kissallesi

Hyvä vai huono idea?