17 kuvaa kissoista epätavallisissa paikoissa!

Ystävämme kissat ovat poikkeuksellisia. Päivittäisen meille tarjoamansa rakkauden ja tavanomaisen hölynpölynsä lisäksi ei ole harvinaista nähdä heitä hassuissa paikoissa. Piristääksesi päivääsi, tässä on 17 suloisen söpöä kuvaa kissoista epätavallisissa paikoissa!

Yhteenveto

1/ Kissat wc:ssämme

Jos et ole koskaan nähnyt kissaa kylpyhuoneessa, tässä on mukava valtaistuimella rikoskumppaninsa kanssa! Nämä kaksi kissaa ovat ihaniaEikö ole ?

kissan kylpyhuone wc
Krediitit: iStock

2/ Matkalaukussa

Kissoilla on usein vaikeuksia päästä kantolaukkuun. Tässä on yksi, joka mieluummin asettuu mestariensa matkalaukkuun varmista, ettei sinua unohdeta! Se on ihana, mutta ehkä hieman hankala pakkaamiseen!

kissan loma
Laajuus: iStock/humania

3/ Nenä kupissa

Onko kissasi koskaan tehnyt tätä? Tämä on päättänyt ottaa kiinni siitä, mitä on kupin pohjassa.

kissan pää kupissa
Luotto: Elena Medoks/iStock

4/ Kissa grillillä

Mitä tulee epätavallisiin paikkoihin, kissat eivät ole lopettaneet yllättää meidät ! Tämä koukissa ymmärsi sen hyvin asettuessaan mukavasti grillille.

Kissa grillillä
Tekijät: Vanessa Lesage/iStock

5/ Nenä jääkaapissa

näppärä ? Tämä kissa todella haluaa ottaa pala jääkaapissa. Vaikka hän ei saa laittaa kuonoaan joka paikkaan, on myönnettävä, että tämä tilanne on hauska ja söpö samaan aikaan.

Chat frigo
Tekijät: Svetlana Sultanaeva/iStock

6/ Päiväunet kirjan päällä

Kuka sanoi, että voit lukea hiljaa, kun sinulla on kissa? He valitsevat aina epätodennäköisimpiä paikkojasaadakseen huomiomme, mutta myös osoittamaan meille rakkauttaan.

kissa kirjassa
Krediitit: ShelGreen/iStock

17 kuvaa kissoista epätavallisissa paikoissa!

Voiko kissani vihata minua?