5 hienoa ideaa kissallesi leikkiä YKSIN

Se on tosiasia, rakastat leikkiä kissosi kanssa. Mutta jos kuuntelit häntä, leikkisit hänen kanssaan KOKO päivän. Kuitenkin käy ilmi, että sinulla on muita velvollisuuksia tai jopa muita toiveita… Jotta voit vapauttaa aikaa, olemme valinneet sinulle 5 peliideaa, joiden avulla kissasi voi viettää itseään hieman yksin. Me uskomme!

1. Aarrelaatikko

Tässä on yksinkertainen mutta todistettu idea. Ota yksi tai useampi laatikko (kuten kenkälaatikko esimerkiksi) ja aseta sisään leluja ja herkkuja. Soita sitten kissallesi ja anna taikuuden tapahtua. Normaalisti hän yritti kaataa ne ulos laatikosta tassullaan. Ja usko meitä, se voi kestää hetken!

Ole kuitenkin varovainen käyttäessäsi pieniä tai keskikokoisia laatikoita, jotka eivät anna hänen hypätä sisään. Se olisi liian helppoa!

2. Suihkulähde

Ma vie de chatissa olemme kirjaimellisesti valloittaneet tämä kaunis keksintö, joka on suihkulähde. Todiste, mainitsemme sen säännöllisesti artikkeleissamme! Suihkulähde ei vain rohkaise kissaystäviämme juomaan, vaan se on myös hyvä tapa taistella tylsyyttä vastaan. Ja hyvästä syystä, jos kissasi kiehtoo vettä, se voi viettää tuntikausia katsella veden virtausta tai yrittää saada sen kiinni tassuillaan.

Ja jos hän on hieman vastahakoinen, älä epäröi lisätä leluja, jotka kelluvat vedessä (kuten pingispallot) houkuttelemaan sitä. Toisaalta, jotta lattiasi ei muutu kahluualtaaksi, harkitse suuren pyyhkeen asettamista suihkulähteen alle.

Hyvä tietää : jos sinulla ei ole suihkulähdettä, voit aina laittaa lelut vesikulhoon!

3. Älypelit

Jos sinulla on budjettia kissasi viihteeseen, älä epäröi mennä lemmikkikauppaan tai etsiä Internetistä ostaaksesi erityisesti kissoille suunniteltuja älypelejä. Valikoima on laaja: sokkeloita, interaktiivisia ruoka-automaatteja, piirejä… Mutta tavoite on sama: stimuloida kissaasi sekä fyysisesti että henkisesti!

kissa leikkii
Tekijät: iStock / Nils Jacobi

Huomaa, että jos olet yleismies, voit helposti tee se itse tämän tyyppisiä pelejä kissallesi!

4. Luonnokset

Kuinka veto voisi viihdyttää kissaasi? Se on yksinkertaista, vainripustaa oven ja ikkunan kahvoihin (suljettu!) roikkuvat lelut – kuten esimerkiksi narussa roikkuva kello.

Jätä sitten ikkuna raolleen tai asenna tuuletin, jotta lelu heiluu itsestään narunsa päässä. Tämän pitäisi tuoda esiinmetsästäjän vaisto kissasi, minkä pitäisi jättää sinut rauhaan joksikin aikaa.

5. Jouset

Se on pieni uutuus, joka näyttää mullistavan kissan lelujen maailman. Oletko koskaan yrittänyt kissasi joustaa? Jos ei, suosittelemme kokemaan sen. Kun kissasi ahdistelee sinua leikkimään hänen kanssaan etkä ole tavoitettavissa, anna hänelle jousi. Näet, ei kestä kauan tulla täysin riippuvaiseksi!

Kiinnitä kuitenkin huomiota valitse turvalliset jouset hiuspallollesi. Joten mieluummin osta ne kissoille erikoistuneilta lelusivustoilta.

5 hyvää syytä adoptoida musta kissa

Kissanpennun ensimmäinen kuukausi kotona: seuraavat vaiheet