5 hyvää syytä adoptoida musta kissa

Musta kissa on harvoin ensimmäinen osapuoli tarhoissa, koska se on monien saatujen ideoiden uhri. Itse asiassa Ranskassa se liitetään edelleen taikauskoihin, jotka voivat saada useamman kuin yhden väristyksen. Mustat kissat eivät kuitenkaan eroa muista ja ovat yhtä söpöjä, helliä ja lempeitä. Tässä on muutamia syitä, joiden pitäisi rohkaista sinua adoptoimaan tummakarvaisen kissan.

1/ Teet hyvän teon

Uuden nelijalkaisen ystävän adoptoiminen turvakodista on erittäin hyvä teko. Itse asiassa kissat ovat eläimiälöydämme varmasti eniten kadulta, koska ne lisääntyvät uskomattomalla nopeudella. Sisään adoptoimalla annat eläimelle mahdollisuuden onnelliseen elämään rinnallasi. Lisäksi osallistut heidän suojelukseen ja yhdistyksen johtamiseen. Se on kuitenkin edelleen tärkeä saada hyvä fiilis valitsemasi henkilön kanssa ja olla varma, että voimme toivottaa hänet tervetulleeksi.

musta kissa makaa sängyssä

2/ Hän on hyvin suojeleva

Jos jotkut saattavat nähdä mustia kissoja pahoilla silmillä, voit myös sinä käytä siihen liittyviä uskomuksia hyväksesi! Voimassa, taikauskoiset eivät uskalla lähestyä sinua. Kissasi karkottaa siten huonot tunnelmat ja antaa tilaa kehräämisen positiivisille tunneille. Lisäksi hän suojelee sinua yhtä paljon kuin sinä suojelet häntä.

3/ Hän on ennen kaikkea kissa

Onko se musta, valkoinen tai punainen, sillä ei todellakaan ole väliä. On aika murtaa näitä karvapalloja ympäröivät ennakkoluulot. Emme saa unohtaa, että ne ovat ennen kaikkea pieniä kissoja, lisäksi rakastavia ja hellästi. Siksi mustan kissasi kanssa todistat muille, ettei ole olemassa ennakkokäsityksiäja varsinkin sehän ei ole epäonninen.

kissanpentu
Luotto: Prachanda Rawal/iStock

4/ Se tuo sinulle onnea

Usko, että mustat kissat tuovat meille onnea on yhä yleisempää. Joten he tekisivät lopulta enemmän onnenkoruja kuin huonon onnen hurmaa. Sitä paitsi, olipa hänen pukunsa, kissan pitäminen kotona tuo usein paljon rakkautta.

5/ Mustalla kissalla on vertaansa vailla oleva viehätys

Jos kuulet, että mustat kissat eivät ole valokuvauksellisia, se voi johtua siitä, että kuvia ei ole ottanut hyvä valokuvaaja! Kaikilla kissoilla on imartelevampi profiili kuin toisilla. Joten sinun tarvitsee vain löytää oikea söpölle mustalle kissallesi. Lisäksi nämä kissat tumma turkki jättää vähemmän näkyviä jälkiä vaatteisiisi, koska musta on huomaamattomampi kuin muut värit! Lopuksi, toisin kuin muut mekot, se näyttää aina erittäin puhtaalta. Olisit ymmärtänyt sen, tämä pieni pantteri on aina kaunis.

musta kissanpentu nurmikolla
Tekijät: Ivan Marjanovic/iStock

Yhteenvetona, mustan kissan adoptiolla on monia etuja, sekä sinulle että kotillesi ja ennakkoluulojen poistamiseksi. Kissat antavat meille paljon rakkautta joka päivä ja se ei riipu heidän pukunsa väristä!

5 syytä miksi

5 hienoa ideaa kissallesi leikkiä YKSIN