5 käyttäytymissääntöä, joita on noudatettava kissabaareissa

Muutaman vuoden ajan olemme voineet käydä juomassa kauniiden kynsien seurassa. Kissabaarit todellakin kehittyvät koko ajan enemmän ja mahdollistavat siten yleisesti hauskanpidon suosikkikissamme kanssa (hali heille ja meille luonnollinen stressintorjunta!). Lisäksi nämä ovat usein assosiaatiosopimusten alaisia, ja ne voidaan ottaa käyttöön, jos jonkun kissoista ja sinun välillä on todellinen ihastus. Näissä laitoksissa on kuitenkin noudatettava sääntöjä näiden eläinten hyvinvoinnin varmistamiseksi. Tässä on muutamia.

1/ Rauhallinen

“Klassiset” baarit ovat usein melko meluisia ja hektisiä. Tässä, on suositeltavaa olla melko rauhallinen eikä juosta ympäriinsä. Lisäksi, jotta kissat viihtyvät kanssasi hyvässä seurassa, parempi olla huutamatta. Kissabaari on siksi ihanteellinen paikka rentoutua raskaan päivän jälkeen tai vain viettää aikaa eläinten seurassa.

Joten on erittäin todennäköistä, että baari, johon haluat mennä ei hyväksy alle 10-vuotiaita. Sinun pitäisi tietää, että kissa on kuningas näissä paikoissa. Siksi on tärkeää, että hän tuntee olonsa turvalliseksi ympäristössään. Vaikka jotkut lapset ovat hyvin lempeitä ja hyvin kunnioittavia, on myös niitä, jotka eivät todellakaan ole. Tämän seurauksena pääsy on usein rajoitettu ihmisille kypsempi ja herkkä kissoja kohtaan.

nukkuva kissan baari
Luotto: Vicky Lee Kai Wai/iStock

2/ Kissoja ei saa ruokkia

Kissabaareissa on erittäin mahdollista, että siellä on ravintolapuoli. Kiinnitä kuitenkin huomiota älä ruoki eläimiä. Itse asiassa näissä baareissa ei ole kysymys niiden lihottamisesta tai sairaamisesta! Heidän hyvinvointinsa ja siten heidän terveytensä kunnioittamiseksi sinun ei pidä antaa heille mitään, mikä on lautasellasi. Lisäksi, Jotkut ruoat voivat olla myrkyllisiä tai jopa tappavia heille. Tiedä, että heidän krokettinsa sopivat heille helposti ja ne mukautuvat usein heidän tarpeisiinsa.

3/ Älä pakota heitä halaamaan meitä

Vaikka todella haluamme sitä, emme saa kantaa niitä tai pakottaa niitä tulemaan kanssamme. Kissojen tulisi lähestyä meitä, jos he haluavat kiintymystä, mutta eivät päinvastoin. Todellakin, kissa on kuningas ja heidän hyvinvointinsa vuoksi, kunnioitus on tärkeintä! Kaikki kynäkissat eivät rakasta halailuja niin paljon kuin muut. Niiden perässä ei siis kannata juosta: on täysin mahdollista, että vietät tee-/kahvitaukosi kaukaa tarkkaillen. Kyse on heidän toiveiden ja tarpeiden hyväksymisestä.

kissa hieroo kissabaari
Luotto: amaliacoyle/iStock

4/ Kunnioita heitä

Kuten aiemmin sanottiin, niin on on tärkeää kunnioittaa kissoja, koska niiden on oltava luottavaisia. Yleisesti ottaen eläinten täytyy tuntea olonsa turvalliseksi voidakseen kukoistaa kunnolla. Tämä molemminpuolinen kunnioitus on siksi välttämätöntä, jotta näissä paikoissa viihtyy hyvin.

5/ Hyväksy laitoksen työjärjestys

Vaikka kissabaareissa on yhteisiä sääntöjä, se on normaalia pysy ajan tasalla sen alueen sisäisistä määräyksistä, joihin haluat mennä . Nämä kahvit ovat yhtä hyödyllisiä kissoille kuin meille ihmisille. Kiitos heidän kehräämisensä, nämä pienet turkispallot todellakin luovat tyyneyttä ilmakehään. Kuitenkin, jos johtajat selvästi pyrkivät työskentelemään asiakkaidensa hyvinvoinnin eteen, pelastettujen kissojen hyvinvointi on etusijalla !

kissa kahvilassa
Tekijät: Pierre Aden/iStock

Ymmärrätte sen, kissabaarit eivät ole klassisia paikkojajossa ihmiset voivat tavata katsomaan jalkapallo-ottelun. Rauhallisuus ja seesteisyys ovat paikan tunnusmerkkejä. Joten jos haluat pitää hauskaa näiden kissaeläinten kanssa, tiedäthän tärkeimmät suosituksetjotta kaikki menee hyvin!

Hyvä vai huono idea?

Löysitkö eksyneen kissanpennun? Tässä on mitä tehdä!