5 tuotetta, joita jokaisella on kotona ja jotka ovat täydellisiä leluja kissalle

Ei ole aina helppoa tarjota karvapallollesi uusimmat lelut. Ensinnäkin siksi, että jotkut ovat kalliita, mutta myös siksi, että meillä ei ole varaa ostaa niitä joka viikko – jotkut eivät vastusta rakkaiden kissaeläintemme kynsiä ja hampaat pitkään. Mutta sinun ei tarvitse raahata aivojasi pitkään löytääksesi ihanteellisen ammatin: talo on täynnä niitä, sinun täytyy vain tietää, mistä etsiä!

Pelin tärkeys

Toisin kuin heidän ilmeinen välinpitämättömyytensä saattaisi vihjata, kissat ovat eläimiä, joiden täytyy leikkiä. Tämän ansiosta he eivät tietenkään kyllästy, mutta myös stimuloida henkisesti ja fyysisesti. Peli on myös erinomainen tapa mobilisoida metsästäjän ominaisuuksia ja yhdistä ne heidän todelliseen luontoonsa.

Lelut sallivat lemmikkisi huolehtia kun olet poissa. Muista kuitenkin myös, että on erittäin tärkeää leikkiä hiuspallolla. Tämä on Täydellinen tapa rakentaa luottamusta, osallisuutta ja kiintymystä teidän välillänne. Peli on myös upea taistella ahdistusta vastaan. Verrattuna, älä koskaan pakota sitä osallistua toimintaan!

Lelun luominen ei aina vaadi kyynärpään rasvaa tai tuntikausia liiman, kynsien ja teipin kanssa. Koska’hieman kekseliäisyydellä ja havainnointikyvyllä, mahdollisuudet ovat rajattomat! Varma, pidä aina kissasi silmällä kun nämä pelit aiheuttavat nielemis- tai kuristumisvaaran.

kissanpentu leikkii lankaa
Krediitit: iStock/Inside

1. Orvot sukat

Kuka ei ole koskaan löytänyt itseään yksinäisen sukan kanssa? Sen sijaan, että olisi antanut hänen moilata kaapin takaosassa, täytä se kissanmintulla ennen kuin suljet sen solmulla antaaksesi sen kissallesi tai tehdä siitä pallo, joka kutittaa hänen uteliaisuuttaan.

2. Laukut ja laatikot

Pahvilaatikot ja suuret kantokassit, jotka tunkeutuvat jokapäiväiseen elämäämme, ovat välttämättömiä toinen hengitys kissan kynsien välissä. Viljalaatikot, tyhjät munalaatikot, suuret ostoskassit (vältä muovisia nielemis- ja tukehtumisvaaran vuoksi) käyvät hyvin.

3. Kaikki mikä voi muodostaa pallon

Vanha paperiarkki tai aikakauslehti rullattu palloksi, mikään ei voisi olla yksinkertaisempaa! voit vapaasti käytä alumiinifoliota, jonka kiilto houkuttelee epäilemättä kissasi. Nielemisen välttämiseksi vältä liian pieniä palloja ja purista niitä tiukasti.

alumiininen pallopelilelu
Krediitit: iStock/berkay

4. Tyhjennä wc-paperirullat

Ne pyörivät, ovat pahvista ja pitävät ääntä pudotessaan… Kaikki on olemassa vietelläkseen nelijalkaisia ​​ystäviämme. Taivuta vain päät estääkseen niitä häikäilemättömien kulmahampaiden pureskelemisen.

5. Kengännauhat

Ripusta kengännauha kaapin kahvaan tai tuoliin jos et voi leikkiä sillä, se on siinä. On tunnettua, että johdot ja narut stimuloivat kissojen uteliaisuutta ja kannustavat niitä näyttämään ketteryyttä. Älä unohda niitä kun soitat jousilla kuristumisen estämiseksi.

Löysitkö eksyneen kissanpennun? Tässä on mitä tehdä!

Hyvä vai huono idea?