6 sisätilojen ideaa kissallesi

Kissojemme täytyy tuntea olonsa hyväksi, joko kotona tai ulkona. Aina ei kuitenkaan ole helppoa päästää niitä turvallisesti ulos. Siksi on tärkeää järjestää tarvittavat majoitustilat, jotta he eivät menetä mitään. Tässä on ideoita sisätiloihin kissosi mukavuuden parantamiseksi.

1/ hiekkalaatikko

Kissan wc ei välttämättä ole kovin miellyttävä katsoa, ​​emmekä aina tiedä mihin sitä sijoittaa. Jos kissasi pitää piilosista, huonekalun sisään piilotettu hiekkalaatikko voisi olla hänelle täysin sopiva. Tässä se voi ollahuonekalu on jo olemassa tai uusi, jonka asennat erityisesti häntä varten. Se voi olla ruukun muotoinen, paljastaen kasvin tai jopa kutsua itsensä penkille. Todellisuudessa käytettävissäsi on useita mahdollisuuksia!

2/ Ikkunatyyny

Tiedämme sen: kissat ovat todella uteliaita! Siten ikkunaan liimatun mukavan kulman asentaminen ilahduttaa useampaa. Tämän ansiosta kissasi on rentoutunut ja oikeassa paikassa ihailemaan ulkona tapahtuvaa.

3/ Kissoille omistettu riippumatto

Me kaikki tiedämme riippumatot. Kuitenkin kissan riippumatot, hieman vähemmän! Todellisuudessa se on sama periaate kuin meillä, mutta pienempi. Siten se on mahdollista asentaa korkealle, mutta myös huonekalun alle jättäen tarpeeksi tilaa kissalle. Tämän ansiosta hän voi joko olla hiljaa poissa silmistä, joko hallitsevat huonetta.

4/ Seinäkurssi kissoille

On hyvin tiedossa: suurin osa kissoista tarvitsee rasitusta hyvin säännöllisesti. Asunnossa tai talossa se ei kuitenkaan aina ole ilmeistä pidä eläimesi tarpeeksi kiireisenä. Joten kuinka säästät tilaa? armo seinäasennuksiinkissa voi hypätä, piiloutua ja juosta hänelle erityisesti suunnitellussa paikassa.

5/ Strategisesti sijoitetut raapimistolpat

Raaputustolpat ovat välttämättömyydet kissoille! Jos et halua, että sohvasi, seinäsi tai huonekalusi ovat repeämiä, on tärkeää valita kissanpuu huolellisesti. Siten voit asentaa ne eri strategisiin paikkoihin, kuten huonekalun ympärille, seinälle, kulman tasolle tai jopa sohvan jalkaan. Lisäksi, jos kissasi on tottunut raapimaan jonnekin, voit sijoittaa a raaputustolppa tässä samassa paikassa.

6/ Kasveissa tilaa, jotta kissa voi liikkua

Jotkut kissaeläimet pitävät kovasti luonnosta. Siksi pieni kasvinurkkaus ei vahingoita niitä. Lisäksi kasvit luovat rauhoittavan ja virkistävän tilan eläimille. Joten älä epäröi aloittaa tätä asennusta! Muista kuitenkin järjestää tämä paikka myrkyttömät kasvit.

Ja sinä, mitä sisustusvarusteita olet tehnyt kissallesi? Vastaa meille kommenteissa!

Viljettömän nappulan etu

16 kuvaa ymmärtääksesi sen paremmin