6 vinkkiä laittaa paikoilleen!

Kissat eivät pidä vedestä, se tiedetään. He eivät halua koskea siihen, puhumattakaan sen juomisesta. Kun he elivät luonnossa, tämä ei ollut ongelma, koska he täyttivät vedentarpeensa saaliinsa verellä. Mutta koska niistä tuli kotieläimiä (tai niin ne saavat meidät uskomaan), kissat syövät pääasiassa kuivaruokaa, nappuloita ja ovat alttiina asuntojen ja talojen lämmölle, mikä lisää niiden nesteytystarvetta. Valitettavasti heidän vastenmielisyytensä vettä kohtaan on edelleen hyvin ankkuroitu… Jos et enää tiedä, mitä tehdä saadaksesi kissasi juomaan, voit olla varma, että ratkaisuja on olemassa!

1. Suihkulähde

Kissat vihaavatsuvanto, monien bakteerien lähde. Siksi he juovat mieluummin vettä hanasta tai wc-kulhosta, koska se uusiutuu jatkuvasti ja on siksi aina puhdasta. Jos et pidä sitä kovin hygieenisenä, mutta kissasi pitää vain liikkuvan veden juomisesta, osta hänelle a suihkulähde !

2. Keraaminen tai lasikulho

Kissoilla on a ylikehittynyt hajuaisti. Jos heidän ruokansa tai vesinsä on astiassa, joka haisee pahalle, voit olla varma, etteivät he koske siihen. Kissaystävämme vihaavatmuovin hajuvalitse keraamista, lasista tai jopa ruostumattomasta teräksestä valmistetut kulhot.

3. Kylmä vesi

Jotta kissasi haluaa juoda, varmista, että sen vesi on aina raikasta ja puhdasta. Joten älä epäröi vaihda se joka päivätai jopa kahdesti päivässä. Ja kesällä lisää siihen jääpalaa, jotta se pitää aina kylmän lämpötilan, mikä saa kissasi varmasti haluamaan maistaa sitä jäähtyäkseen.

kissa syö juomakulhoa
Krediitit: iStock

4. Leveä kulho

Kissat vihaavat sitä, että viikset koskettavat kulhonsa reunaa syödessään tai juoessaan. Tämä antaa heille erityisen epämiellyttävän tunteen. Muista siis aina täyttää kissan vesikulho ääriään myöten tai osta hänelle suuria kulhoja.

5. Tonnikalamehu

Houkuttele karvapallo sen vesikulhoon, älä epäröi käyttää keinotekoista. Kaada siihen esimerkiksi muutama tippa tonnikalamehua ja voit olla varma, ettei kissasi ole enää nirso.

6. Useita vesipisteitä

Kissat eivät halua juoda siellä, missä ne syövät. Tämä tapa on peräisin heidän villiisiltä esi-isiltä, ​​​​jotka pelkäsivät, että vesi levittäisi sairauksia juuri metsästetylle saaliille. Välttääkseen sairastumisen he juovat mieluummin pois ruoasta..

Asenna siis mieluummin useita vesipisteitä kotisi ympärille, jotta kissasi voi vapaasti valita, missä hän haluaa sammuttaa janonsa.

Pidät myös:

9 vinkkiä kannustamaan kissasi syömään, vaikka se olisi vaikeaa!

3 vinkkiä kannustaaksesi kissaasi käyttämään raapimistolppiaan

5 vinkkiä, joilla voit estää kissasi naarmuttamasta sohvaasi

Haluatko vahvistaa sidettäsi kissasi kanssa? Vastaus on silmissäsi

täydellinen luettelo ostettavista asioista ennen kuin se saapuu!