8 etua kissan adoptiosta yhdessä

Jos haluat toivottaa kotiisi pienen karvapallon, varmista ensin, että pystyt täyttämään kaikki tarvittavat tarpeet! Tämä on todellakin elinikäinen sitoumus, eikä sitä pidä ottaa kevyesti. Lisäksi, jos eläimet tuovat meille paljon rakkautta päivittäin, meidän on myös tiedettävä, että heidän koulutusnsa voi olla pitkä. Joten jos tunnet olevansa valmis ottamaan askeleen, tässä on ei-tyhjentävä luettelo eduista, joita tulevan kissasi adoptoinnissa saa aikaan.

1/ Teet hyvän teon

Yhdistys kissoilla on usein surullinen tai vaikea menneisyys. On hylättyjä, kadonneita, pahoinpideltyjä tai jopa villijä useita profiileja. Jokaisella eläimellä on kuitenkin historiansa, ja se tarvitsee aikaa sopeutuakseen uuteen ympäristöön riippumatta siitä, mistä se tulee. adoptoimalla, pelastat eläimen ja suostut rakastamaan häntä hänen päiviensä loppuun asti.

kissa häkissä
Tekijät: fotocelia/iStock

2/ Vapautat paikan toiselle sitä tarvitsevalle kissalle

Kun adoptio tapahtuu, se on a uusi paikka, joka vapautuu. Paikat ovat kuitenkin harvinaisia ​​verrattuna avun tarpeessa olevien eläinten pyyntöjen määrään. Ajanjaksosta riippuen niitä tulee olemaan enemmän kuin muita, ja valitettavasti yhdistykset ovat säännöllisesti vapaaehtoisten tarpeessa eikä siksi voi hoitaa kaikkia tapauksia.

3/ Vastustat joskus kyseenalaista liiketoimintaa

Maatilat ovat joskus petollinen eivätkä todellakaan ota huomioon eläinten hyvää terveyttä. Vaikka jotkut lait ovat voimassa, niitä on edelleen huijarit haluavat hyötyä helposta rahasta. Jos haluat silti ostaa kissan jalostukseen, muista ottaa siitä selvää. Lisäksi kannattaa suosia pieniä tiloja, jotka kiinnittävät enemmän huomiota eläinten hyvinvointiin, kuin suuria, jotka etsivät jatkuvaa kehitystä.

Kissanpentu kuljetuslaatikossa
Tekijät: Serhii Shleihel / iStock

4/ Sinulla on valinnanvaraa

Jos luulet, että sinulla ei ole vaihtoehtoa adoptoida kissa yhdistyksessä, mieti uudelleen, koska eläimiä on lukuisia ja kissan tasolla, jokaiselle löytyy jotakin! Lisäksi hahmot vaihtelevat: erittäin pehmoisten kissojen ja itsenäisimpien, se, joka valitsee sinut voi olla turvakodissa! Itse asiassa, kynäkissat valitsevat meidät enemmän kuin me itse valitsemme heidät, vaikka emme ehkä olekaan sitä aluksi tietoisia.

5/ Adoptio on sitoutumista hylkäämiseen ja väärinkäyttöön

Valitettavasti keskeyttäjiä ovat edelleen liian läsnä maailmassa. Lisäksi vuonna 2019 30 miljoonaa ystävää ilmoitti häpeälistan osoittamalla, että Ranska oli johtavassa asemassa eläinten hylkäämisessä. Tällä hetkellä se on käsittämätöntä tällaisia ​​tekoja on olemassa edelleen. Itse asiassa, koska eläimet tunnistetaan tunteviksi olentoiksi, ne kokevat paljon tunteita niiden julmuuksien edessä, joita he voivat joskus kokea. Hyväksyminen on siis viesti voimakas taistelu hylkäämistä vastaan ja lähettämäsi väärinkäytökset. Tämä on todellinen sitoutuminen eläinten hyvinvointiin, mutta myös velvollisuus, jota haluat kunnioittaa.

Makaava lemmikkikissa
Tekijät: Kseniia Soloveva / iStock

6/ Nämä eläimet ovat täynnä rakkautta

Kissoilla on usein vaikea menneisyys paljon rakkautta annettavaksi. Heidän usein vaikean historiansa vuoksi on tarpeen varata aikaa heidän luottamiseen, rauhoittamiseen ja heidän uuteen ympäristöönsä tutustumiseen. Tämä vaihe voi olla hankalampi kuin lemmikkikaupan kissoilla, mutta jokainen tapaus on erilainen.

7/ Pidät todella eläimistä

Eläinkauppa on edelleen erittäin suurta. Lisäksi monet rodut ovat kehittyneet geneettisiä muunnoksia erilaisten asiakkaiden tyydyttämiseksi. Itse asiassa, kuten muutkin eläimet, kissat eivät pakene “kauneuden” standardeja. Lisäksi tämä kehitys voi tehdä tomcats hauraampaa tai kanssa varhaisia ​​terveysongelmia.

jutella
Tekijät: NiseriN / iStock

Kun välitämme kissojen hyvinvoinnista, pyrimme tekemään eettisiä valintoja arvojemme mukaisesti. Ostamalla kannustamme ja osallistumme kauppaa eläimet. Lisäksi, kun adoptoidaan assosiaatiosopimuksen nojalla, takana on todellinen seuranta. Kun päätät toivottaa kissaeläimen tervetulleeksi kotiisi, voit valita tukea organisaatiota joka suojelee niitä (hylkäämistä ja kaikenlaista huonoa kohtelua vastaan) tai rikastaa eläinmarkkinoita.

8/ Varjostimet tehdä

Meistä tuntuu kuitenkin tärkeältä muistaa se jotkut kasvattajat ovat erittäin vakavia työssään. Vaikka eläinsuojeluyhdistysten arvostamisessa on paljon positiivisia asioita, niitä voi silti olla tarkkaavainen ja kunnioittava kasvatus. Ole siis erittäin varovainen, jos haluat ostaa etkä adoptoida pientä kissaa. Muista ilmoittaa itse ylävirtaan kyseessä olevasta jalostuksesta, kaikista tarvittavista papereista, kissaneläinten alkuperästä, mutta myös niiden alkuperä.

kissat yhtä näyttäviä kuin koirat!

17 kuvaa kissoista epätavallisissa paikoissa!