“Cascade” pitkille hiuksille: mitkä ovat ominaisuudet?

Aluksi pitkien hiusten kaskadeja pidettiin yksinomaan nuorten hiustenleikkauksina, mutta viime aikoina tämä kampaus on tullut muodikkaaksi vanhempien naisten keskuudessa. Kuten valokuvat osoittavat, pitkille hiuksille tarkoitettua “kaskadia” rakastavat sekä maailman elokuvatähdet että kuuluisat taiteilijat. Tämä johtuu siitä, että tämän tyyppiset hiustenleikkaukset korostavat täydellisesti kaikkia etuja ja piilottavat ammattimaisesti kasvojen puutteet.

Kuinka tehdä hiustenleikkaus “kaskadi” pitkille hiuksille?

Hiustenleikkaus “kaskadi”, valokuva pitkille hiuksille, joka esitetään muotilehtien kansissa, näyttää naiselliselta ja muodikkaalta. Tämä kampaus on ihanteellinen tytöille, jotka haluavat tuoda jotain uutta jokapäiväiseen ilmeeseensä, mutta eivät halua leikata pitkiä kiharoita. Kaskadihiusten leikkauksen tekniikka on yksinkertainen: hiukset kostutetaan vedellä ja kammataan huolellisesti, minkä jälkeen pään eteen valitaan yksi vähintään 1,5–2 cm leveä säie ja leikataan haluttuun pituuteen. Tämä säie on kontrolli, ja sitä pitkin leikataan loput hiuksista, jotka on aiemmin jaettu osiin ja vedetty pois itsestään. Tällaisen hiustenleikkauksen lopussa säikeen reunat käsitellään ohentavilla saksilla. Useimmiten porrastettua “kaskadia” luotaessa lyhyimmät säikeet pysyvät leuan tasolla.

Pitkissä hiuksissa on monia “kaskadin” alalajeja. Suosituimpia malleja ovat: pehmeä, tasainen ja repeytynyt kaskadi. Tärkeimmät erot näiden lajikkeiden välillä ovat, että tasaisella kaskadilla hiukset leikataan tasaisesti muodostaen täysin tasaiset askelmat. Revittyjä tikkaita luotaessa säikeitä voidaan puolestaan ​​leikata useilta tasoilta. Lisäksi niillä on eri paksuus ja tiheys. Tämä on melko rohkea päätös muodikkaille ja kirkkaille naisille. Pehmeä kaskadi on hiustenleikkaus, jossa on monia pehmeitä ja hieman korostettuja askeleita, joiden ansiosta syntyy sileitä, kevyitä viivoja. Tämä hiustenleikkauksen alatyyppi sopii kaikentyyppisille ulkonäöille.

Hiustyyppi ja hiustenleikkaus “kaskadi”

Kaikki peräkkäiset hiustenleikkaukset ovat hyvä ratkaisu naisille, joilla on ohut hiukset. Useimmiten tällaisilla kiharoilla ei ole volyymia, ja suoralla leikkauksella niillä on ilmeinen ilme. Pitkien hiusten “kaskadi”-hiustyyli, jonka kuva on Internetissä, lisää volyymia tarvittaviin paikkoihin, nimittäin pään parietaali- ja kruunualueille. Erityisten hiustenleikkaustekniikoiden käytön ansiosta “kaskadi” näyttää eloisalta ja melko luonnolliselta. Toinen tällaisen hiustenleikkauksen etu on se, että ei tarvitse luoda pysyvää muotoilua. Ohuilla hiuksilla hiustenhoito on usein yksinkertaisempaa: pese hiukset ja kuivaa ne hiustenkuivaajalla tai luonnollisella tavalla.

Myös peräkkäinen hiustenleikkaus näyttää hyvältä kovissa ja tiheissä kiharoissa. Tämän tyyppinen hiustenleikkaus antaa heille löysyyttä ja ilmavuutta, riistää heiltä “langallisen” rakenteen ja määrittelee ihanteelliset muodot. Tällaisissa kiharoissa stylistit käyttävät usein “revittyä” hiustenleikkausvaihtoehtoa, joka on trendikäs uudella kaudella. Tämä kampaus sopii sekä nuorille tytöille että vanhemmille naisille.

Valokuva

Millaiset kaskadihiustenleikkaukset sopivat pitkille hiuksille?

  1. Klassinen kaskadi. Klassiset pitkien hiusten tikkaat sopivat romanttisille ja rauhallisille nuorille naisille, joilla ei ole taipumusta luovuuteen ja epätyypillisten päätösten tekemiseen. Tämän leikkauksen tarkoituksena on luoda sileät siirtymät ja vain pehmeät viivat. Klassinen “kaskadi” on luonnollinen ja rento hiustenleikkaus, joka ei vaadi pitkää muotoilua ja monien kiinnitysaineiden käyttöä.
  2. Räjähdysmäinen kaskadi. Jos nainen pitää itseään yhtenä niistä edustajista, jotka haluavat aina olla vastoin yhteiskunnassa vakiintuneita periaatteita ja kaanoneja, hänen tulisi miettiä tällaisen kampauksen luomista. Tämän hiustenleikkauksen alalajin ominaisuus on, että ylempien säikeiden pituus on hyvin erilainen kuin alempien säikeiden pituus. Hiusten välinen pituus valitaan joka tapauksessa yksilöllisesti.
  3. Pamahduksella. Naisten, joilla on paksut hiukset, on parasta antaa omat mieltymyksensä tälle leikkaukselle. Mutta jos naisella on pyöreät kasvot, on parempi lopettaa valintasi vinoihin tai epäsymmetrisiin otsatukkaisiin. On myös syytä kiinnittää huomiota siihen, että otsatukka on ehdottomasti kielletty ohuiden hiusten läsnä ollessa. Tässä yhdistelmässä se näyttää luonnottomalta. Joten otsatukka voi menettää muotonsa liian nopeasti.
  4. epäsymmetrinen kaskadi. Tämä ratkaisu on luova ja omaperäinen. Rohkeat ja revityt linjat, otsatukkajen epätavallisimmat muunnelmat – kaikki tämä viittaa tällaiseen “kaskadiin”. Tämän tyyppisessä kampauksessa voi olla eripituisia hiuksia, teräviä kulmia ja se vaatii myös päivittäistä muotoilua ammattikosmetiikan avulla.
  5. rakenteellinen kaskadi. Tämä hiustenleikkaus yhdistää “hatun” ja siististi leikatut säikeet. Tätä kampausta suosivat ne tytöt, joilla on taipumus tehdä kompromisseja ja joilla ei ole stereotypioita siitä, mitä tarkalleen ja miten naisen päässä pitäisi olla.

Bob-caret nestemäisille hiuksille (31 kuvaa)

Kare kiharille hiuksille (33 kuvaa)