Haluatko vahvistaa sidettäsi kissasi kanssa? Vastaus on silmissäsi

Lahjat, herkut ja muut huomionosoitukset ovat osa olennaisia ​​eleitä osoittaaksemme kiintymystä kissoystävillemme. Ja joskus yksinkertaisimmilla teoilla on eniten merkitystä. Joka tapauksessa tämän paljastavat tutkijat, jotka vahvistavat yksinkertaisen periaatteen: hellästi räpäyttäminen voi kertoa kissallesi, että hymyilet hänelle.

Kiintymys, tärkein side kissan ja sen ihmisen välillä

Arvostamme kissoja heidän puolestaan hellä ja pehmoinen puolija haluamme loogisesti palauttaa palveluksen peittämällä ne pieniä kosketuksia. Se voi mennä läpi harjaus, palkintoja tai pelejä ja ruokaa. Kaikki tämä mahdollistaa a erityinen linkki kissan ja sen omistajien välillä.

Yleensä kissat eivät pidä siitä, kun ihmiset katso suoraan silmiin pitkään aikaan. Päinvastoin, näe ne sinä katse vilkkuu hitaasti on yksi niistä merkeistä, joita kissat lähettävät meille ilmoittamaan siitähe ovat iloisia.

Suurin osa onko päinvastoin voimassa? ? Tätä kysymystä ovat tutkineet kissojen sosiaalisesta potentiaalista kiinnostuneet tiedemiehet. Tehdä tämä, he selittävät tutkimuksessaan havainneet 21 kissaa 14 eri kodista omistajiensa kanssa, jotka he olivat tunteneet yli 3 kuukautta.

kissa räpyttelee silmiään
Krediitit: iStock

Räpytä silmiä hymyilläksesi kissallesi

Nämä ovat kaikki elementtejä, jotka ovat tehneet tutkijoille paremman tunnistaa tutun merkkejä ja rakkaus. Kotona siksi kissoja ja ihmisiä tarkkailtiin metrin etäisyydeltä. Harjoiteltuna kissojen havaittiin todennäköisemmin räpäyttävän sen jälkeen, kun heidän isäntänsä on tehnyt saman.

“Ensinnäkin kissat suorittavat hitaampia silmäliikkeitä kun niiden omistajat räpäyttävät niitä hitaasti vain silloin, kun he ovat samassa huoneessa tekemättä mitään erityistä elettä”kirjoittavat tutkijat.

Samoin toisen harjoituksen aikana kissat meni helpommin tuntemattomille kun tuo silmänisku tehtiin… Joten on todisteita siitä, että kissat ovat tarkkaavaisia ​​ilmeitämmemutta myös sen, että he näkevät tämän liikkeen – silmän hitaan räpäyksen – a positiivinen viesti, jota voidaan verrata hymyyn !

On tapana sanoa, että silmät ovat sielun peili, ja siksi näyttää siltä, ​​​​että katseella on ensisijainen rooli kissan ja sen ihmisen välinen suhde.

yli 100 alkuperäistä ideaa, jotka ovat saaneet vaikutteita sarjakuvista

6 vinkkiä laittaa paikoilleen!