Hiustyyliideoita pitkille hiuksille punoksilla

Erilaiset punosvaihtoehdot eivät nykyään ole enää yhtä suosittuja kuin muutama vuosi sitten. Nopean elämäntahdin ja säännöllisen ajanpuutteen sanelema suuntaus ytimekkääseen ja yksinkertaisuuteen on vaikuttanut myös muotitrendeihin. Mutta mitä tulee juhlallisiin kampauksiin, hääkuvassa olevat pitkien hiusten punokset eivät koskaan lakkaa hämmästyttämästä. Tämä pätee erityisesti hetkiin, jolloin punos lisätään korostuksena, ei pohjana.

Kuinka luoda pyöreä punos pitkistä hiuksista?

Tällä kudoksella pohja ei ole aivan punos. Tässä hiustyylissä käytetään 2-osaisia ​​palmikoita, joissa on sivupoiminta. Ajatus tällaisesta kampauksesta on toteutettavissa pitkillä hiuksilla, mutta vapaa massa tulisi tässä tapauksessa joko kerätä täysimittaiseen sämpylään tai määrittää rinnakkaiseen riviin.

Aluksi sinun on kammattava koko hiuslevy läpi ja tehdään kevyt perusvolyymi kapealla aaltopahvilla tai tylppällä. Sen kanssa työskennellessä on tärkeää varmistaa, että säikeet vangitaan yhden läpi. Seuraavaksi sinun on tehtävä sivujako ja aloitettava työskentely suurimman osan hiuksista. Samanaikaisesti leveä säie erotetaan jakamisesta ja jaetaan 2 puolikkaaseen. Jokainen niistä on kierrettävä kasvoihin. Sen jälkeen sinun on käärittävä säikeet toistensa ympärille pois kasvoilta. Ennen uuden liikevaihdon luomista kannattaa poimia kasvulinjasta löysä säie, yhdistää se lähempänä kasvoja olevaan ja kiertää ne kasvoille. Tämän järjestelmän mukaan kannattaa kutoa punos, kunnes pääset pään takaosaan.

Lisäksi sinun on jatkettava säikeiden käärimistä, kiertämällä ne nippuun lisäämättä uusia säikeitä. Hiusten kärki kiinnitetään sitten silikonikuminauhalla. Sen jälkeen on syytä toistaa tällaiset manipulaatiot, mutta pienemmältä puolelta ja pysähtyä myös pään takaosaan. Pitämällä kiinni paikasta, jossa kuminauha on kiinnitetty, sinun on tehtävä kudosta tilavampi. Tätä varten sinun on vedettävä linkit peräkkäin siirtymällä erosta pään takaosaan. Seuraavaksi kannattaa piilottaa oikea kiristysside vasemmalle ja vasemman kärki oikealle ja kiinnittää ne näkymättömillä. Tätä vaativat ohjeet kampauksen luomiseen valokuvalla. Tämän tyyppisten pitkien hiusten punokset ruiskutetaan lakalla niiden luomisen jälkeen.

Valokuva

Säännöt, joita ei pidä laiminlyödä kudottaessa punoksia kampauksiin

  • Jos naisella on klassinen soikea kasvomuoto ja pitkät paksut hiukset, niin punotut hiukset sopivat hänelle parhaiten.
  • Jos naisella on pyöreät kasvot, hänen on parasta tehdä punos, jonka pohja on hieman pään yläosaa korkeampi. Tässä tapauksessa kudontaa ei luoda koko hiusten pituudelle, vaan se päättyy hännään tai pieneen solmuun. Yhtä alkuperäisiä ovat pitkille hiuksille tarkoitetut punokset, joiden valokuvat hämmästyttävät ripustuskärjellään, joka on nostettu kruunuun ja kiinnitetty hiusneulaa käytettäessä.
  • Tytöt, joilla on neliön muotoiset kasvot, voivat punota punoksen – lohikäärmeen, joka kutoo ensin koko pään yli ja muuttuu sitten tavalliseksi punoksi.
  • Jos naisella on kolmion muotoinen kasvomuoto, “piikki” on ensisijainen hiustyyli, jota täydentää pitkä otsatukka, joka peittää kaulan ja korvat.
  • Kasvojen suorakaiteen muotoinen muoto mahdollistaa kalanhäntäpunoksen. Tällaiset hiustyylit pitkille hiuksille näyttävät erittäin alkuperäisiltä. Kuvia punoksista ennen kuvan luomista voi katsella Internetissä.

Juhlalliset hiustyylit pitkille hiuksille kudoksilla

  • Harso. Ensin sinun täytyy kammata perusteellisesti läpi koko hiukset ja käsitellä niitä kosteuttavalla suihkeella. On tärkeää, että sähköistystä ei tapahdu. Lisäksi kiharoiden yläosa erotetaan ympyrän piirtämisen tyypillä. Keskustan tulee sijaita tiukasti pään yläosassa. Seuraavassa kampauksen luomisen vaiheessa hiukset kerätään elastisella nauhalla. On tärkeää yrittää välttää “kukojen” esiintymistä. Seuraavaksi pystysuoralla viivalla oikean korvan takana sinun on katkaistava hiusten alempi kerros. Irrota se osa, joka on lähempänä kasvoja, sivulle pidikkeellä. Tämä alue on hyödyllinen viimeisenä. Hännästä on erotettava 1/3 hiuksista pään takaosaan katsottuna, ja loput heitetään eteenpäin ja kiinnitetään myös klipsillä, jotta nämä karvat eivät häiritse jatkotyötä. Työosa on kammattu, jaettu 6 osaan, ja oikea osa otetaan käteen. Samalla kannattaa korostaa alakerroksesta säie, kaksi kertaa niin paljon kuin se on. Hän halkeaa puoliksi. Joten sen jälkeen käsissäsi pitäisi olla 3 samanleveää säiettä, joista sinun on punottava klassinen punos. Tässä tapauksessa ensimmäinen säie sulkee alemman. On tärkeää seurata ylemmän säikeen jännitystä – sen tulee olla vahva, mutta se ei saa muuttaa hännän tyven sijaintia. Kun alhaalta oleva säie on jälleen nostettu ja ristitty keskimmäisen kanssa, siihen kannattaa laittaa uusi alakerroksesta otettu osa hiuksista. Kun olet työskennellyt ylälangan kanssa, sinun on peitettävä se uudella osalla hännästä. Käyttämällä tätä yksinkertaista tekniikkaa säikeiden lisäämiseen, sinun on jatkettava kudontaa ympyrässä, kunnes pääset aloituspisteeseen. Siellä sinun on viimeisteltävä loput punos niistä säikeistä, jotka jäivät käsiisi, venyttää sitten linkkejä hieman ja kiinnittää kuminauha. Kärki tulee piilottaa tuloksena olevan “kruunun” sisään ja kiinnittää näkymättömästi.

  • Sylkeä kylkeen. Hiukset kammataan sivuille ja käsitellään kosteuttavalla suihkeella. Samalla niitä kannattaa tasoittaa käsin. Seuraavaksi sinun on erotettava leveä hiuskerros ylhäältä jakamalla se 3 yhtä suureen osaan. Sen jälkeen voit aloittaa käänteisen punoksen kutomisen. Tässä tapauksessa sinun on aloitettava äärimmäiset säikeet keskimmäisen alta niiden vuorottelulla. Jokaisesta seuraavasta linkistä kannattaa poimia uusi säie. Kun onnistut pääsemään loppuun, sinun on vedettävä jokainen lenkki erotuskohdasta alkaen ja kiinnitettävä punos kuminauhalla.

Yksinkertaiset ja monimutkaiset kampaukset lyhyille hiuksille kotona

Kauniita iltakampauksia lyhyille hiuksille (30 kuvaa)