Hiustyylit lyhyille hiuksille tytöille: auttaa äitejä

Lasten elämä on täynnä omia tehtäviä, joihin tytöt suhtautuvat kaikella vastuulla. Joka päivä pelin tai oppituntien aikana lapsi saa taitoja, joista on hyötyä tulevaisuudessa. Tällaisina aikoina minkään ei pitäisi häiritä, varsinkaan kampauksen. Mielenkiintoisesti muotoilemalla tytön hiuksia lapsuudesta lähtien voit juurruttaa hänelle makua ja tyyliä.

Vivahteita, jotka on otettava huomioon valittaessa hiustyyliä tytölle, jolla on lyhyet hiukset

Kun valitset hiustyyliä lyhyille hiuksille tytöille, sinun tulee ensin päättää sen tarkoitus: lomalle tai päivittäiseen käyttöön. Päivittäisen kampauksen tulee olla lapselle mukava. On tärkeää, että kiharat eivät häiritse silmiä eivätkä tarvikkeet ole tarttuvia. On myös tärkeää, että kampauksen tulee säilyttää muotonsa eikä “liukua”. Juhlallinen muotoiluvaihtoehto voi olla vähemmän kätevä, mutta samalla tämän tyyppisen kampauksen tulisi olla kaunis. Tässä suhteessa kudonta, hiusrusetit, tarttuvat korut ja leikkisät kiharat ovat tervetulleita.

Lyhyet hiustenleikkaukset otsatukkailla ovat valtava etu. Otsatukka voi istua eri tavoin. Se voi olla kierretty, koristeltu paljeteilla tai koristeltu kutomalla. Lisäksi otsatukka peittää täydellisesti lapsen korkean otsan.

Jos tytöllä on luonnollisesti aaltoilevat hiukset, tämä ei ole ongelma, vaan todellinen löytö. Söpöistä kiharoista voit luoda melkein minkä tahansa kampauksen, ja samalla se näyttää monta kertaa tehokkaammalta kuin suorilla säikeillä.

Lapsuudessa lakkojen, vaahtojen ja muotoilutuotteiden käyttöä sähkölaitteiden kanssa ei suositella. Jos tytöille luodaan juhlavia kampauksia lyhyille hiuksille, sinun tulee valita hypoallergeeninen muotoilutuote ja silitys keraamisella pinnoitteella.

Lyhyiden hiusten tulee aina olla täysin puhtaita. Jos hiustyyli pitkillä säikeillä kestää edelleen lievää ummehtumista, niin lyhyissä kiharoissa se näyttää huolimattomalta.

Jotta tytön puhtaat hiukset olisivat tottelevaisempia, ne tulisi ennen muotoilua kostuttaa hieman vedellä tai suihkeella yksinkertaistetun kampauksen vuoksi.

Lasten kampaukset lyhyillä hiuksilla, jotka perustuvat kuminauhaan

Kauniit hiustyylit tytöille lyhyille hiuksille, joista valokuvat ovat hyvä esimerkki, osoittavat muotoilumenetelmiä silikonikuminauhoilla. Tällaisten kampausten yksinkertaisuus elastisilla nauhoilla antaa sinun tehdä ne päivittäin. Elastisista nauhoista on tullut suosittuja, mutta useimmiten tytöt tykkäävät kävellä kahdessa poninhännässä.

Kumipohjainen muotoilu perustuu hännän kutomiseen toiseen. Tämä kiinnittää hiustyylin turvallisesti koko päiväksi. Tämän tyyppiset kirkkaat tarvikkeet on yleensä valmistettu muovista, kankaasta tai silikonista. Tyylikäs muotoilu tytöille kuminauhaa käyttäville nauhoille luodaan kudoksen tai kihartamisen perusteella. Tällaisten lisävarusteiden etuna on, että ne sopivat eripituisille hiuksille.

Valokuva

Hauska kampaus tytölle, jolla on kiharat: luomisen vaiheet

 1. Kun luot tällaista hiustyyliä tytöille, lyhyet hiukset on kostutettava ja kampattava. Jos ne ovat tarpeeksi “tuhmaisia”, voit lisäksi käsitellä niitä hoitoaineella kampaamista varten. Jos haluat säilyttää kiharat pidempään, voit käyttää matalan pitoisuuden suihketta.
 2. Seuraavaksi hiukset jaetaan osiin.
 3. Tämän jälkeen sinun tulee ottaa kihartimet, pujota koukku keskelle, tarttua erotettuun säikeeseen vastakkaiselta puolelta ja venyttää sitä sitten sisäänpäin.
 4. Seuraavaksi sinun tarvitsee vain vapauttaa suoristettu spiraali, ja se kiertyy välittömästi yhteen hiusten kanssa.
 5. Tällä tavalla sinun on tuulittava loput hiuksista, jotta ne kuivuvat.
 6. Jos aikaa ei ole tarpeeksi kampauksen luomiseen, voit kuivata lyhyet hiukset hiustenkuivaajalla. Kun hiukset ovat täysin kuivat, sinun tulee vapauttaa ne varovasti kihartimista, “kampata” kiharat sormilla ja muotoilla niistä hiustyyli.

Kuinka luoda poninhäntäseppele lyhyillä hiuksilla?

 • Tällaista kampausta varten hiukset tulee kammata useita kertoja. Tämä on tarpeen, jotta voidaan poistaa kaikki solmut säikeistä.
 • Seuraavaksi koko hiusosa jaetaan puoliksi.
 • Sen jälkeen voit siirtyä yhden osan yhtenäiseen jakoon. Hiusten toinen osa on kierretty joustavalla nauhalla.
 • Ensin sinun on jaettava hiukset kahteen osaan ja sitten kumpikin tuloksena oleva osa kahteen. Tällaisia ​​​​käsittelyjä tehdään, kunnes saadaan 8 yhtä suurta segmenttiä. Jokainen kahdeksasta säikeestä on kiinnitetty pienellä joustavalla nauhalla.
 • Samalla tavalla sinun on jaettava hiusten toinen osa, minkä jälkeen kiinnitetään 8 poninhäntää.
 • Tuloksena on 16 identtistä osaa, jotka sijaitsevat pään ympärillä. Niiden välissä on kaunis kahdeksankulmaisen tähden siluetti.
 • Tyttöjen pienille hiuksille tarkoitettujen kampausten luomisen seuraavassa vaiheessa jäljellä on vain kerätä poninhännät yhdeksi seppeleeksi samalla, kun yhdistät 2 päätä kuminauhalla.

Hiustyylivesiputous lyhyille hiuksille (11 kuvaa)

Kampaukset pitkille hiuksille kiharoilla: kuvia juhlaan