Hyvä vai huono idea?

Olet luultavasti miettinyt, mitä lemmikkisi tekee, kun se on ulkona luonnossa. Kissamme ovat todellakin joskus hyvin salaperäisiä, eikä turhaan sanota, että he pitävät seikkailusta. Minne he ovat menossa ja kulkevatko aina samaa reittiä? GPS-seurantalaite ratkaisee mysteerin lopullisesti. Tässä on joitain tietoja saadaksesi lisätietoja kissojen GPS-pannoista.

Löydä kissasi helposti

Jos jotkut pitävät sitä vempaimena, GPS-seurantalaite voi olla erittäin hyödyllinen taipumustaville kissoille eksyä. Todellakin, hiuspallomme voivat eksyä helposti metsästämään tai kävelylle! Vaikka jotkut eivät koskaan mene kovin pitkälle, toiset ovat joskus holtittomia ja muuttavat sitten pois kotoa. Lisäksi sisäkissa voi joskus paeta.

Vaikka jotkut kissaeläimet ovat enemmän kotiin sidottuja kuin toiset, toiset eivät voi elää pelkästään sisätiloissa. Todellakin, he tarvitsevat vapautta ja raitista ilmaa! Tämä ei kuitenkaan ole aina rauhoittavaa omistajille, koska emme voi tietää, mitä lemmikkimme tekee tai jos hänellä on ongelmia. A:n lisäksi tunnistaminen välttämätönkissojen GPS-seurantalaite voi siis rauhoittaa useamman kuin yhden, mutta mitkä ovat tämän laitteen edut ja haitat?

kissa gps-seurantalaitteella
Tekijät: Nils Jacobi/iStock

GPS-seurantalaitteen edut

Et voi kuvitella kaikkea, mitä kissat voivat tehdä yhdessä päivässä. Jos ajattelemme, että he vain tekevät mukavaa kävelyä luonnossa, olemme usein väärässä. He voivat todellakin mennä naapurien luo, pyytää halauksia tuntemattomilta, mutta myös käydä takaa-ajoa sukulaisten kanssa tai jopa metsästää erilaisia ​​eläimiä. Olisit ymmärtänyt sen, he voivat elää sata mailia tunnissa ja nähdä niin paljon asioita! Tämän laitteen avulla voit löytää kissasi salaisen elämän.

Kun kissasi on poissa liian kauan, voit myös selvittää, missä se on gps-seuranta kissoille! Joten, sinun ei tarvitse enää huolehtia sen katoamisesta: tällä työkalulla sinulla on käsitys siitä, missä missä hän on ja milloin. Lisäksi se jäljittää kissasi päivän aikana kulkeman polun.

gps mustavalkoinen kissa
Tekijät: michaklootwijk/iStock

Sen haitat

Me kaikki tiedämme, että kissoillemme ei suositella kaulapannojen käyttöä. Itse asiassa, kun he eivät ole valvonnan alaisia, se on parempi älä anna heidän. Kuten valjaat, ne voivat takertua, juuttua, mutta myös tukehtua. Tiedämme kuitenkin, että kissat ovat todellisia seikkailijoita, jotka haluavat livahtaa pienimpiin ja joskus vaarallisiin kulmiin.

Lisäksi näiden kaulusten ostohintaa ei pidä unohtaa. Ne toimivat yleensä a kuukausitilaus . Kun saat GPS:n, sinun on linkitettävä se hakemus jotta se toimii ja lataa se säännöllisesti. Lisäksi on edelleen vaikeaa saada luotettavia ja erittäin tarkkoja tuotteita. Eroa voi siis olla useita metrejä. Tämä voi kuitenkin olla väliaikainen ratkaisu kissosi maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. hihnassa kävellessä esimerkiksi. Voit siis ladata sen oikein ja aktivoida sen milloin haluat.

gps musta kissa
Tekijät: Asia Tsyhankova / iStock

Näin ollen kissojen GPS-panta voi olla hyvä ratkaisu eläimesi sijainnin seurantaan ja varmuuteen. Sinun on kuitenkin oltava valmis käyttämään keinoja löytääksesi joitain luotettava ja tarkkahänen seuralaisensa puolesta.

10 kuvaa, jotka todistavat, että kissat ja koirat tulevat toimeen!

kuinka saada heidät asumaan yhdessä turvallisesti?