Kadotin kissani: miten löydän sen?

Kissamme lähtevät säännöllisesti seikkailuihin. Näin voi käydä niin, että he eksyvät eivätkä löydä tietä… On myös mahdollista, että tomkissasi jonain päivänä seuraa eläimen jälkiä ja löytää itsensä eksyksissä keskellä peltoa tai paikkaa. tunnistaa. Välttääksesi pahimman, tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit löytää kadonneen kissasi!

1/ Tunnistus

Hänen pienen seuralaisensa tunnistaminen on pakollista. Kiitokset sirun sisältämät tiedot, eläin on laillisesti sinun. Ilman sitä ei ole todellista näyttöä siitä, että se kuuluu sinulle ja ihmiset, jotka saavat sen takaisin, pystyvät siihen vaikea palata luoksesi.

kissan mikrosirun tunnistaminen
Krediitit: iStock/LuckyBusiness

2/ Ilmoita tappio

Tunnistuksen ansiosta voit muuttaa lemmikkisi tilaa “kadonneena” alustalla I-cad. Näin ammattilaiset, joilla on pääsy näihin tietoihin, voivat kerätä nämä tiedot suoraan. Lisäksi se on välttämätöntä Ilmoita vastaanotolle tai klinikalle Eläimestäsi vastaava eläinlääkäri, mutta myös ympärilläsi olevat. Jotkut ihmiset saattavat soittaa ja ilmoittaa löytäneensä kissan. Siksi on tärkeää, että annat kaikki kissasi ominaisuudet, jotta yhteys voidaan muodostaa.

Maksimoidaksesi mahdollisuudet löytää pieni suojattajasi, älä epäröi laittaa sivulle yhtä tai useampaa Facebook-mainosta Lemmikkieläinhälytysja muut kadonneille/löydetyille eläimille omistetut sivut. Tämän lisäksi voit ottaa yhteyttä kaupungintalo et kennelit kaupunkistasi ja lähimmäisistäsi. Lopulta voit aina tulosta kuva kissasi ja talleta se tarvittavien tietojen kanssa kaupungissasi ja eri yrityksissä. Tällaisina hetkinä ei todellakaan pitäisi epäröidä tehdä kaikkea mahdollista tiedottaa mahdollisimman monelle alueella asuville.

myrkyllinen hortensiakissa
Tekijät: iStock / Nils Jacobi

3/ Etsi se

Kun menetät pienen kumppanisi, et oikein tiedä miten ja mistä etsiä sitä. Ensin voit tehdä sinun ympärilläsisitten naapurustosta ja laajentaa kehää pikkuhiljaa. Vaikka se on vaikeaa, emme saa menettää toivoa. Älä epäröi nauttia dpäivän rauhallisia hetkiä kutsua sitä, esim illalla, kun kissat tulevat ulos helpommin piilopaikoistaan. Voit myös soittaa a eläinviestinnän ammattilainen niin, että se ohjaa sinut kuntoonsa ja sijaintiinsa. Tämä toimenpide ei ole vielä laajalle levinnyt, mutta se voi todella auttaa kadonneen kissan löytämisessä. Lopuksi voit sijoittaa hänen hiekkalaatikkonsa autosi alla jotta hän voi tuntea hajua ja perehdy sen ansiosta. Tietysti pentueella täytyy olla hajunsa. Joten varo puhdistamasta sitä ennen!

Onko kissan kanssa urheilua mahdollista?

muutama vinkki, jotta kaikki menee hyvin