Kampaukset kouluun pitkille hiuksille: tyylikäs ja kaunis

Lapsen hakeminen kouluun aamulla on suuri vaiva vanhemmille. Mikään ei saa häiritä lasta opiskelusta, ja siksi pitkien hiusten kampausten kouluun tulee olla ytimekkäitä, luotettavia ja siistejä, koska niiden on kestettävä monia testejä koko päivän. Pitkät hiukset ovat aina olleet koristeena, mutta niiden hoito on epätavallista. Samaan aikaan koulun päivittäistä kampausten luomista pidetään todellisena taiteena ja taitona.

Mitä tulee ottaa huomioon lasten hiustyyliä luotaessa?

Alakouluikäisille lapsille on parempi käyttää hellävaraisia ​​lasten shampoita, ja vasta 14-vuotiaasta alkaen voit siirtyä aikuisten tuotteiden käyttöön. Riittävän pitkiä hiuksia ei saa pestä useammin kuin kerran viikossa. Teini-iässä, kun lapsen hiukset rasvaistuvat nopeammin, voit pestä hiuksiasi paljon useammin.

Kiharoita ei tarvitse kuivata hiustenkuivaajalla, mutta märillä hiuksilla nukahtaminen ei myöskään ole hyvä ratkaisu. Tämä johtuu siitä, että yön aikana säikeet eivät vain rypisty, vaan myös rasvaisempia.

Pitkät hiukset kampaus pesun jälkeen on tärkeää. Ensin säikeet on purettava sormillasi ja vasta sitten kampaa ne varovasti harvoilla hampailla varustetulla kammalla. Jos kiharat ovat erittäin ohuita ja takkuisia, voit ostaa erityisen pysyvän suihkeen, joka helpottaa kampaamista.

On yksi tapa nopeuttaa aamuisten kampausten luomista pitkille hiuksille kouluun. Tätä varten kampaa hiuksesi huolellisesti illalla ja puno ne tavalliseksi punoksiksi. Joten aamulla sinun ei tarvitse viettää aikaa hiusten purkamiseen ja kampaamiseen pitkään.

Kriteerit oikean kouluhiustyylille lapselle

 • Luotettavuus ja siisteys. Räjähdys, rappeutuva solmu tai pitkät kiharat voivat paitsi häiritä koulutunteja, myös pilata merkittävästi asentoasi ja näköäsi. On syytä muistaa, että lapsille tarkoitettujen kiinnitysaineiden käyttöä ei suositella.
 • Merkityksellisyys. Rehevät alkuperäiset hiuksista tehdyt rusetit ovat sallittuja vain lomapäivinä, ja jokapäiväisessä käytössä ne voivat häiritä tyttöä oppitunneilta, ja takana istuvat luokkatoverit häiritsevät. Kirkkaiden hiusneulojen määrä tulee myös pitää minimissä.
 • Turvallisuus. On parempi olla kiinnittämättä lapsen kiharoita pitkillä hiusneuloilla tai hiusneuloilla, jotka voivat irrottaa itsensä ja aiheuttaa haavoja päähän. Tämä koskee erityisesti liikuntatunteja.
 • Nopeus. Monet äidit, joilla on oma kyky luoda uskomattomia kampauksia vinoilla lapsen pitkillä hiuksilla, rakastavat edelleen nopeaa ja luotettavaa kudontaa, koska aamulla on aina rajallinen aika.

Kampaukset pitkille hiuksille koulutytöille: mielenkiintoisia vaihtoehtoja

 1. Kaareva häntä. Tällainen koulun kampaus pitkille hiuksille voi olla sekä rento että juhlava samanaikaisesti. Se on ihanteellinen kaiken ikäisille koulutytöille. Tämä kampaus on helppo toteuttaa, ja se näyttää melko tyylikkäältä. Lisäksi hännän kärki voidaan piilottaa muodostamalla nuttura. Tämä kampaus on useimmiten koristeltu kukka- tai harjakattoisella hiusneulalla.
 2. Hiusten rusetti. Tämä kouluhiustyylin versio osoittaa pitkien hiusten kauneuden. Lisäksi hän ei häiritse tyttöä kirjeen aikana. Tällaisen muotoilun suorittamiseksi kannattaa korostaa 2 säiettä temporaalisella vyöhykkeellä, kiertää niitä takana ja kiinnittää ne hiusneuloilla tai näkymättömillä. Tämä muodostaa kampauksen rusetin muodossa.
 3. Punos pääpanta. Tämä kampaus on vaihtoehto edelliselle menetelmälle. Sivulla korostetuista säikeistä kannattaa punota tavallisia palmikoita tai muodostaa nippuja ja sitten neuloa ne vanteeksi.
 4. Kimppu johtoja. Tämän tyyppinen kampaus näyttää käytännölliseltä, tyylikkäältä ja muodikkaalta. Muotoilun luomiseksi hiukset kerätään poninhäntään ja jaetaan 2 osaan. Jokainen osa on kierretty nippuihin ja kietoutunut yhteen. Seuraavaksi sinun on muodostettava nippu. Tämä tapa luoda kouluhiustyyli luodaan myös punosten perusteella.
 5. Korkea nuttura kudoksilla. Toisin kuin tavallinen nuttura, tämä kampaus näyttää kirkkaammalta ja epätavallisemmalta. Muotoilua luodessasi sinun täytyy kallistaa päätäsi alaspäin ja punoa ranskalainen punos puolikkaasta hiuksista niskasta. Seuraavaksi kiharat kerätään korkeaan häntään. Seuraavassa kampauksen luomisvaiheessa sinun tulee nostaa päätäsi ja tehdä “donitsilla” nippu kiinnittäen se hiusneuloilla. Kudonta voidaan sijoittaa päälle tai sivulle.

Valokuva

2 hiustyyliä pitkille hiuksille kouluun punoksilla

 • 1 tapa. Kampausten luominen kannattaa aloittaa hännän muodostamisesta. On parempi, että se on hieman kruunualueen alapuolella tai lähempänä pään takaosaa. Joten puolet hännän hiuksista erotetaan ja siitä kudotaan tavallinen punos. Samalla kärki kiinnitetään joustavalla nauhalla. Kiinnitetään hiusneuloilla, punos on käärittävä hännän päälle ja muutettava se vähitellen alkuperäiseksi nipuksi. Kärki, jossa on kiinnitetty kuminauha, on piilotettava kudoksen alle. Jos kiharoita on jäljellä pieni määrä, ne voidaan kiertää.
 • 2 tapa. Tämän kampausten luomistekniikan mukaan kannattaa kammata huolellisesti hiusmoppi toiselle puolelle. On tärkeää, että hiukset asettuvat sivuille helposti ja luonnollisesti. Sitten ne kiinnitetään häntään. Kun erotat kiharan hännän yläpuolelta, sinun on punottava punos. Siten liikkuessasi kehää pitkin hännän yläpuolella sinun on muodostettava kukka punoksesta. Samalla on tärkeää, että hän piilottaa ikenet. Seuraavaksi tämä luomus tulee kiinnittää hiusneuloilla. Hiustyylin luomisen jälkeen alemmat kiharat voidaan kiertää hieman kiharruksella.

Juhlava hiustyyli neliön päällä (34 kuvaa)

Hiustenleikkaus kuten Maria Maksakova (17 kuvaa)