Kaulapantalla on vaikutusta kissojen mielenterveyteen

Tämä suojaava kaulus antaa heille toisinaan vaikutelman, joka saa meidät hymyilemään, mutta käy ilmi, että joillekin kissoeläimille tämän ison kauluksen käyttäminen on kaukana kekseliästä. Kauluksen käyttö on kuitenkin välttämätöntä monissa tilanteissa… Miten tämä lisävaruste voi vaikuttaa kissaasi?

Missä yhteydessä suojakaulusta käytetään?

Eläinlääkintäpanta ei suinkaan ole olemassa antamaan eläimillemme jokseenkin naurettavaa ilmettä, vaan se on a todellinen lääketieteellinen esine. Koirat ja kissat ovat niitä eläimiä, jotka todennäköisemmin kantavat niitä. Miksi ? Useimmiten siihen on totuttu vältä haavan naarmuuntumista tai puremista juuri toiminnassa oleva paikka.

Ja huono terveydelle eläimet, lyhyesti sanottuna. Mutta jos fyysiset parannukset ovat yleensä olemassa, tutkijoiden tekemä tutkimus Australialaiset korostivat äskettäin vaikutuksia, joita kauluspannassa voi olla kotikoirien ja -kissojen moraali.

Moraalin pudotus

Ei vähempää kuin 434 koiraa ja kissaa omistajat ovat havainneet käyttäessään suojakartiota. Näiden havaintojen tulosten mukaan näiden eläinten elämänlaatu laskee 77,4 % tämän jakson aikana. Jo kauluksen takia häiritsee päivittäistä toimintaa kuten syöminen ja juominen (60,2 %:lla oli vaikeuksia).

Ja tämä koskee myös heidän tapaansa kehittyä ulkona tai kotona. Mitä tulee Pelinämä eivät ole pienempiä kuin 67,5 % koiria ja kissoja jotka kamppailivat hyödyntääkseen näitä ratkaisevia hetkiä. Kaulus todellakin estää monia liikkeitä, ja äärimmäisissä tapauksissa vähän johtaa kourut.

sairas kissan kartiopanta
Krediitit: iStock / chochowy

Stressitekijä kaikille

Koska tunteet siirtyvät usein helposti eläimestäsi sinulle – ja päinvastoin – on itse asiassa suurempi riski kuin stressaantuneet kissanomistajat kaulapanta muuttuu sellaiseksi, kun he kohtaavat eläimensä ahdistuksen. Loppujen lopuksi ihmisen reaktio, mutta joka voi lopulta johtaa a noidankehä kaikki hermostunut.

Älä panikoi, on olemassa ratkaisuja tämän epämukavuuden lievittämiseen ja lievittää ahdistusta kissastasi. Tärkein näkökohta, joka erottuu selvästi, on eläimesi hoitaminen – joka tapauksessa tavallista enemmän. Ennen kaikkea älä laiminlyö peliajat ja erityisiä hetkiä kissansa kanssa.

Onko kaulukselle vaihtoehtoja?

Tämän vuoden ajalle hajautetun tutkimuksen aikana monet ihmiset päättivät poista kaulus kohtaavat eläimensä ahdistusta. Huomaa, että näille kohoaville kartioille on vaihtoehtoja, kuten puhallettavat kaulukset.

Älä tietenkään koskaan tee päätöstä ilman ota yhteyttä eläinlääkäriinjoka pystyy myös tarjoamaan ideoita ja ratkaisuja varmistaakseen tämän huonon hetken mennä mahdollisimman nopeasti !

täydellinen luettelo ostettavista asioista ennen kuin se saapuu!