Kiharat pitkille hiuksille: kuinka tehdä kiharat

Pitkien hiusten vertaansa vailla oleva etu on kyky luoda erilaisia ​​kampauksia käyttämättä kalliiden kauneussalonkien palveluita. Nykyaikaisten tekniikoiden avulla on mahdollista luoda uudelleen erinomainen kuva, joka sopii kaikkiin tapahtumiin. Vaaleat kiharat pitkissä hiuksissa voivat näyttää leikkisiltä kiharoilta, romanttisista aalloista tai huolimattomista kiharoista. Mutta joka tilanteessa tällainen kampaus on alkuperäinen vaihtoehto.

Erilaisia ​​kiharoita pitkille hiuksille

 1. Hollywood. Nämä ovat melko suuria pystysuuntaisia ​​kiharoita, jotka asetetaan “kasvoista” tai ulospäin. Nämä kiharat näyttävät aina luonnollisilta. Valokuvat pitkistä hiuksista sellaisilla kiharoilla ovat vaikuttavia.
 2. Hiusten päissä. Tämä kampaus näyttää raskaalta ja täyteläiseltä.
 3. Aaltoileva. Tämän tyyppinen muotoilu luodaan kiharrella, jossa on aallotettu suutin.
 4. Pieni. Tämän tyyppiset kiharat lisäävät kuvaan keveyttä ja helppoutta. Ohuet säikeet voidaan kääriä spiraalikihartimiin tai ohueen kiharrinsuuttimeen.
 5. Suuri. Kaikista tällaisista kiharoista edullisinta katsovat säikeen päitä tai hiuksia. Tällaisia ​​kiharoita pidetään erinomaisena vaihtoehtona paksujen hiusten läsnä ollessa.
 6. Luonnollinen. Nämä kiharat antavat moitteettoman tyylin. Jos et käärittele hiuksiasi voimakkaasti, saat kevyet kiharat. Tällaiseen kiharaan käytetään eri halkaisijaltaan olevia kiharreja.

Tärkeimmät kohdat kauniiden kiharoiden luomiseen

 • Sinun on luotava kiharat esipestyille säikeille menetelmästä riippumatta. Tämä ei ole tärkeää vain esteettisistä syistä, vaan myös siksi, että puhtaat hiukset soveltuvat paremmin kihartumiseen ja säilyttävät ulkonäkönsä pitkään.
 • Pysyvien kiharoiden luomiseksi päähän on parempi pitää kihartimet useita tunteja, koska näin kampaus kestää pitkään. Jos käytetään lämpökihartimia kiharoiden käämittämiseen, ne voidaan säilyttää viileään asti. Pitkien säikeiden kiertäminen on paljon helpompaa keskikokoisilla ja suurilla kiharreilla.
 • Jos käytät kiharrin tai suoristusraudan kiharrukseen hiuksiasi, on parasta käyttää lämpösuojasuihketta vaurioiden estämiseksi.
 • Jotta muotoilu kestäisi pidempään, ruiskutetaan hiukset kevyesti lakalla ennen kiharoiden tekemistä kihartimille tai kiharrukseen. Sen jälkeen on tärkeää kammata hiukset.
 • Ennen kihartamista on tarpeen kammata hiukset jakamalla ne visuaalisesti säikeiksi. Tässä tapauksessa on parempi aloittaa pään takaosasta vähitellen kasvoja kohti. Mitä tulee kasvojen lähellä oleviin säikeisiin, ne kääritään viimeiseksi.
 • Kun kiharat ovat valmiita, ne on purettava huolellisesti käsilläsi ja ripottelemalla ne lakalla niiden kiinnittämiseksi. Tämä lisää hiustyyliin luonnollisuutta.

Kiharat suoristusraudalla: nopeaa ja helppoa

Helpoin tapa luoda kiharoita pitkille hiuksille, joiden valokuvat ovat vaikuttavia lehtien kansista, on käyttää silitysrautaa hiusten suoristamiseen. Ennen kiharoiden kiertämistä raudalle on tärkeää poistaa hiukset lakan, geelin, vaahdon tai muun kosmeettisen aineen jäännöksistä, ja tätä varten ne kannattaa pestä ja kuivata. Jotta muotoilu säilyisi pitkään ja säikeen rakenne ei vaurioidu, on parempi levittää hiuksiin lämpömuotoilutuotteita ennen kihartamista.

Tekniikka kauniiden kiharoiden luomiseksi raudalla on yksinkertainen. Voit tehdä tämän jakamalla hiuksesi säikeiksi. Kun suoristuslaite on asetettu kohtisuoraan säiettä vastaan, sinun on tartuttava sen päähän pihdeillä ja vieritettävä useita kertoja akselin ympäri. Sen jälkeen hiukset kääritään kiharrin tavoin. Samat käsittelyt on tehtävä kaikkien muiden säikeiden kanssa. Tämä tekee hiuksista kierteitä, jotka myöhemmin erotetaan käsin kiharoksi. Internetissä on valokuvia pitkille hiuksille, joissa on yksityiskohtaiset ohjeet tällaisen kampauksen luomiseen. Jotta kiharat eivät hajoa käytön aikana, ne on kiinnitettävä tähän tarkoitukseen tarkoitetulla tavalla.

Tekniikka Hollywood-kiharoiden luomiseen pitkille hiuksille

 1. Päähän syntyy erotus.
 2. On tärkeää, että edessäsi on sellaisia ​​​​lisävarusteita kuin kampa, mousse tai vaahto, kiharrin, hiusneulat.
 3. On tärkeää kosteuttaa hiukset vedellä.
 4. Seuraavaksi muotoiluainetta levitetään päähän.
 5. Hiukset kuivataan hiustenkuivaajalla.
 6. Sen jälkeen hiukset tulee kammata hienolla kammalla.
 7. Seuraavaksi kierretään suurikokoinen hiusnauha pihdiin tai kiharrin.
 8. Kiharrin on vedettävä ulos kelaamatta lankaa.
 9. Kiharoiden luomisen lopussa kampaus kiinnitetään hiusneulalla.

Valokuva

Kuinka tehdä kauniita kiharoita pitkille tuhmille hiuksille?

Tuhmaiden hiusten omistajien on koettava monia vaikeuksia. He, kuten muutkin tytöt, etsivät itselleen vaihtoehtoa, kuinka luoda tilavia kiharoita pitkille hiuksille. On ymmärrettävä, että tämän tyyppiset hiukset ilman muotoilua näyttävät epäsiistiltä ja huolimattomilta. Jos sinulla on tämäntyyppiset hiukset, sinun tulee tehdä kaikkesi luodaksesi täydellisen kampauksen. Valokuvat pitkien hiusten kiharoista vahvistavat tämän tosiasian.

Kun luot permanenttia tällaisille hiuksille, sinun on ensin päätettävä, minkä tuloksen haluat nähdä. Jos haluat saada tasaiset kiharat ilman luonnollisuuden vaikutusta, sinun on suoristettava kampauksen kohde kokonaan erityisellä laitteella.

Sen jälkeen hiukset kierretään millä tahansa tavalla ja kiinnitetään huolellisesti lakalla. Tässä tilanteessa lakkaa tarvitaan korkealla kiinnitysasteella, koska ilman tätä tuhma säikeet “kiertyvät”.

Jos haluat siistiä olemassa olevia kiharoita, pese hiuksesi ensin ja levitä niihin vaahtoa tai muotoiluvaahtoa. Sen jälkeen voit mennä turvallisesti nukkumaan, ja aamulla riittää vain hiusten korjaaminen.

Kuinka kihartaa hiukset pois kasvoiltasi?

Hiukset kasvoilta poispäin kierretään yleensä silitysraudalla. Tätä varten laite on liitettävä verkkoon ja lämmitettävä vaadittuun lämpötilaan. Tällä hetkellä kiharat on kammattava, ja osa niistä tulee kerätä pään yläosasta pulloon. Tämä on välttämätöntä, koska hiusten kihartaminen alkaa alasäikeistä. Valittu säie on kiinnitettävä tasasuuntaajalla valitulla tasolla. Tässä tapauksessa kannattaa vetäytyä hieman pään juuresta. Seuraavaksi suoristusrauta on asetettava kohtisuoraan säiettä vastaan.

Kiharan saamiseksi kannattaa kietoa hiukset kerran raudan ympärille, joka sitten liikkuu hitaasti alas koko säikeen pituudelta. Jos tyttö haluaa tehdä “pehmeitä aaltoja” hiuksistaan, juurista vangittu säie on käärittävä muotoilijan ympärille ja venytettävä pystysuunnassa ylöspäin avaamalla levyt aivan lopussa.

Hiustenleikkaus jalassa (32 kuvaa)

Bob-caret nestemäisille hiuksille (31 kuvaa)