Kissani nukkuu päälläni, onko se hyvä asia?

Tuleeko kissasi säännöllisesti tarttumaan sinuun, jopa nukahtamaan sinuun? Tämä suuren kiintymyksen merkki voi koskettaa sinua, mutta joskus myös häiritä sinua. Kun kissa nukkuu syvään, on todella vaikeaa herättää sitä ilman syyllisyyttä. Onko se kuitenkin hyvä vai huono tapa antaa sen olla?

Miksi kissani nukkuu päälläni?

Useita selityksiä on mahdollista. Jos kissasi nukahtaa päällesi tai kanssasi, se on jo luottaa sinuun ja arvostaa sinua. Lisäksi se on myös todiste siitä, että se on kosketettavissa. Kaikki kissaeläimet eivät todellakaan ole niin demonstratiivisia. Jos kissasi nukkuu päälläsi, et koskaan pysty siihen epäile rakkautta hänellä on sinulle!

jutella siellä
Laajuus: taniche/iStock

Turvallisuussyistä

Tämä on todiste turvallisuudesta, mutta myös halu olla korkealla, koska kissat ovat todellisia kiipeilijöitä. Joten ollessasi päälläsi he näkevät mitä tapahtuu, mutta he voivat myös olla suojattuja sinun ansiostasi.

Olla lämmin

Tämä teko voidaan selittää myös huomionhaulla. Lisäksi tiedämme, että kissat ovat hyviä löytää mukavimmat paikat, joten miksi et tämä paikka olisi sinä? Lisäksi talvella lämpö tulee pääasiassa lämpöpattereista tai sinulta! Joten jos hän tulee nukkumaan kanssasi, on myös lämpimämpää.

Rakkaudella

Kuten aiemmin sanottiin, pehmoinen kissa osoittaa säännöllisesti rakkautensa olemalla demonstroiva. Näin ollen tämä tarve olla lähelläsi voidaan selittää hänen kiintymyksensä, mutta myös mukavuudenhalulla.

kissa nukkuu syliin
Krediitit: Chepko/iStock

Eräs dominanssin muoto

Kissalla on erilaisia ​​tapoja merkitä alueensa. Kun hän tulee makuulle sinun päällesi, on mahdollista, että hän kerää talirauhasten erittämiä feromoneja (leuan tasolle). Siksi sinun luoksesi asettuessani, hän osoittaa, että kuulut hänelle.

Mitkä ovat edut?

Kissan läsnäolo tuo paljon mukavuutta, ja tiedämme jo ne monet edut, joita kissan omistamisesta kotona on. Sen lisäksi, että se vähentää mahdollista stressiämme, se auttaa meitä rauhoittumaan ja vapauttamaan jännityksiämme. Näin ollen, jos asiat eivät mene kovin hyvin, eläimesi kanssa luotu side voi lohduttaa sinua lyhyessä ajassa, varsinkin kun on kyse sinusta kiinni pitämisestä.

keskustella
Teot: cyano66/iStock

Mitkä ovat haitat?

Jos nukut samaan aikaan hänen kanssaan, Varoitus ! Kissat ovatkin todellisia akrobaatteja, ja sinun kissasi voivat siksi yhtäkkiä päättää herätä juhliakun se ei ollut ollenkaan suunnitelmissasi… Hän voi myös siirtyä asettamaan itsensä uudelleen nukkuakseen paremmin, mikä vaarantaa unesi !

Lisäksi on myös mahdollista, että hän laskee hiuksensa tai muutama pentue sängyssäsi ja päälläsi, jos hän ei ole ravistellut etutassujaan.

Lopuksi, mieti suojele lemmikkiäsierilaisia ​​loisia (sisäisiä, ulkoisia) vastaan, jotta ei tule ikäviä yllätyksiä! Kirput voivatkin helposti hajota ja laskeutua päällesi, kun kissasi päättää nukkua kanssasi.

jutella siellä
Tekijät: Denis Valakhanovich/iStock

Joten, jos kissasi nukkuu päälläsi, hyödynnä tämä hiljainen hetki hänen kanssaan! Lisäksi, jos hän on liian takertuva, älä epäröi ilmoittaa hänen vauvansänkyään tai muuta paikkaa, jotta kaikki sujuisi mahdollisimman hyvin välillänne suuttumatta.

Ja sinä, nukahtaako kissasi usein päällesi? Älä epäröi vastata meille kommenteissa!

muistutus suklaan vaaroista kissoille

10 kuvaa, jotka todistavat, että kissa on eläin täynnä hellyyttä