kissat yhtä näyttäviä kuin koirat!

Kuvittelemme, että jotkut eläimet ovat näyttävämpiä kuin toiset. Meillä on todellakin usein kuva hyvin uskollisesta koirasta, joka odottaa kärsimättömästi isäntänsä paluuta. Tämä ei kuitenkaan ole vain heille kuuluvaa käytöstä! Itse asiassa kissaeläimet voivat myös olla erittäin iloisia löytäessään henkilön. Tässä muutamia esimerkkejä, jotka todistavat, että kissat ovat yhtä näyttäviä kuin koirat!

Kissat yhtä ilmeikkäät kuin koirat?

Olipa työpäivän jälkeen tai pitkien kuukausien poissaolon jälkeen, jotkut kissat sattuvat näyttävät ilonsa kun jälleennäkeminen saapuu. Vaikka heidän sanotaan olevan itsenäisiä ja toisinaan irrallisia, jotkut voivat siten osoittaa päinvastaista. He osaavat myös näyttää tunteensa, kun he löytävät rakastamansa ihmisen.

Toisin kuin koirat, ilmeikkäät kissaeläimet kommunikoivat ensisijaisesti miau ja vähemmän hektisellä tavalla. Luonteeltaan herkemmät ne eivät väänny kaikkiin suuntiin. He kuitenkin varmasti pystyvät siihen 100 askelta odottaessaan kumppaninsa löytämistä. Lisäksi, usein puhelias, kissat eivät epäröi miauhtaa osoittaakseen kärsimättömyytensä ja ennen kaikkea osoittaakseen ymmärtävänsä tilanteen!

söpö kissa
Krediitit: iStock

Ole varovainen, jotkut kissat jäävät silti reservissä ja on hienovaraisempi. Todellisuudessa kaikki on kysymys temperamenttivaikka se ei estä heitä kokemasta paljon iloa näinä hetkinä.

Finnin esimerkki

Finn on aivan ihana Ragdoll. Odotamme hänen isäntänsä saapumista, voimme nähdä hänet miau ja odota kärsimättömänä oven edessä. Ei ole epäilystäkään: hän kokee jälleennäkemisen olevan lähellä!

Kun huoneeseen astuu useita kuukausia poissa ollut sotilas Nick, se on vihdoin helpotus kissalle. Tämä juhlallinen tervetulotoivotus osoittaa selvästi kiinnostusta ja kiintymystä mitä kissoilla voi olla meitä kohtaan? Vaikka se ei ole koira, hän ei epäröi hypätä hänen syliinsä vastaanottaakseen tämän halauksen.

Muita koskettavia esityksiä

Tämä koskettava kohtaus ei ole ainoa olemassa oleva! Kissoilla on siis oma tapansa todistaa kiintymyksensä. Kun koirat ovat ylellisempiä, ne ovat huomaamattomampia, mutta onnistuvat silti lähetä vahva viesti. Joten jos sinulla oli vielä epäilyksiä kissojen rakkaudesta meitä kohtaan, sinulla ei ole enää kysyttävää. Annamme sinun ihailla näitä erilaisia ihanimmat tapaamiset toisiaan!

Ja sinä olet kissasi näyttävästi kuin suomalainen vai pikemminkin varattu? Älä epäröi vastata meille kommenteissa!

6 ruokailutottumusta, jotka on muutettava heti!

8 etua kissan adoptiosta yhdessä