Kuinka muuttaa mielipidettä sellaisen ihmisen, joka ei pidä kissoista?

Kissamme ovat hyvin yksinäisiä eläimiä, ja joskus niitä pidetään virheellisesti huonoina. Näin ollen voi olla vaikeaa elää sellaisen kanssa, joka ei jaa samaa kissojen rakkautta kuin sinä. Joten tässä on joitain argumentteja, joiden pitäisi auttaa sinua pääsemään eroon kissoja koskevista väärinkäsityksistä.

1/ Kissat ovat kiittämättömiä

Vaikka ne saattavat näyttää itsenäisiltä ja kiinnostuneilta, näillä eläimillä on paljon tarjottavaa meille. Todellisuudessa he ovat enemmän salaperäisiä kuin kiittämättömiä. Tämä etäinen käyttäytyminen voi kuitenkin joskus olla heille haitallista, kun heidän edessään olevat ihmiset eivät pysty muodostamaan yhteyttä heihin. Kuten ihmistenkin kohdalla, on kuitenkin mahdollista, että kissa ei tule toimeen kaikkien kanssa. Siksi on tärkeää älä yleistä heidän asennettaan.

Päinvastoin, jotkut houkuttelevat vielä enemmän henkilöön, joka ei pidä kissoista. Onko se lähettää rauhan sanoma? Emme todellakaan voi tietää…

kissan sylihalaus
Krediitit: iStock

2/ He arvostavat yksinäisyyttä

Jos henkilö, jota yrität vakuuttaa, ei pidä heistä, koska he pitävät heitä liian “itsenäisinä” eivätkä kovin läheisinä ihmisille, muistuta häntä siitä, että sinun ei pidä tehdä yleistyksiä. Nämä hiuspallot voivat todellakin olla todellisia kaularuukute ja niistä tulee vielä hellämpiä ja näyttävämpiä kuin joistakin koirista. Toisin kuin koira, kissa tietää kuitenkin helposti pitä huolta itsestäsimutta myös kävellä ympäriinsä, kun hän haluaa.

3/ Ne eivät ole pehmoisia

Tämä lausunto on täysin merkityksetön. On totta, että ne tarttuvat sinuun vähemmän kuin jotkut koirarodut, mutta monet kissaeläimet ovat erittäin seurallisia ja näyttäviä.

Jos olet surullinen tai järkyttynyt, kissa yrittää usein häiritä sinua, joko miaumalla, halaamalla tai antamalla sinulle potkuja. Vaikka heidän toimintansa on huomaamattomampaa kuin koirien, ne ovat silti läsnä.

keskustella
Laajuus: petrenkod / iStock

4/ He tappavat linnut

Kissat ovat todellisia lihansyöjiä. Sinun pitäisi kuitenkin tietää, että jos joillain on metsästysvaisto, tämä ei koske kaikkia. Kun näin on, heidän saaliinsa suosikkeja ovat usein linnut.

Siksi on tärkeää stimuloida heitä riittävästi, jotta he kokevat saalistustarpeen mahdollisimman vähän. Lisäksi säännöllinen leikkiminen kissansa kanssa on erittäin hyvää hänen moraalilleen, hänen ruumiilleen, mutta myös pienille eläimille, joita hän haluaisi metsästää. Vaikka se tulee olemaan vaikeaa rajoittaa sitä kokonaantämä eläimesi kanssa vietetty aika vie sen ja kuluttaa sen tarpeeksi viedäkseen väliaikaisesti pois sen metsästäjäajatukset.

Toisaalta lintujen kulmat on aina mahdollista asentaa korkealle tasolle, paikoin kokonaan kissojen ulottumattomissa. Se on myös mahdollista asentaa ulkopuisto hyvin aidattu, jotta kissasi voi nauttia luonnosta vaarantamatta muita eläimiä.

5/ Ne purevat ja naarmuuntuvat

Tämän väitteen esittävät usein ihmiset, jotka eivät todellakaan pidä kissoista. Todellisuudessa kyse on kärsivällisyydestä, kuuntelemisesta ja ymmärtämisestä. On totta, että jotkut heistä käytös voi olla aggressiivista, jopa ärsyttävää. Kuitenkin hyväksymällä heidän temperamenttinsa ja tutustua heihinnämä teot ovat ennakoitavampia ja vähemmän turhauttavia.

Se vaatii paljon kärsivällisyyttä todellisen suhteen luomiseen eläimen kanssa. Kun käytämme tarvittavan ajan, ymmärrämme, että kaikissa kissoissa on hyviä puolia. Sinun täytyy vain antaa heille mahdollisuus olla mukana ja luottavaisin mielin.

kissan lelu
Tekijät: Edith64 / iStock

Näin ollen näiden selitysten pitäisi antaa ympärilläsi olevalle henkilölle, joka ei pidä kissoista, nähdä nämä eläimet eri tavalla. Heillä on todellakin paljon tarjottavaa, se on edelleen välttämätöntä anna heille aikaa et hyväntahtoisuus.

Mitä on kissaterapia?

Ovatko kaikki retket kissosi kanssa hyödyllisiä?