Kuinka valita vesisuihkulähde kissallesi: kaikki neuvomme!

Jos olet huomannut, että kissasi juo mieluummin vettä suoraan hanasta kuin kulhostaan, tämä on täysin normaalia. Itse asiassa kissaystävämme vaisto suosittelee heitä pakenemaan seisovaa vettä, jossa bakteerit lisääntyvät. Silloin he luonnollisesti suosivat liikkuvaa vettä, joka uusiutuu jatkuvasti ja joka siksi on aina raikasta ja terveellistä. Jotta kissasi voisi juoda milloin tahansa vuorokaudesta ilman, että sinun tarvitsee pyytää sinua avaamaan hanaa, on erityisen suositeltavaa sijoittaa vesisuihkulähteeseen, jonka vettä suodatetaan jatkuvasti. Mutta miten se valitaan? Tässä ovat kriteerit, jotka on ehdottomasti otettava huomioon!

1. Ei muovia

Jotta voit valita kissallesi parhaan suihkulähteen, varmista, että se ei ole muovia. Itse asiassa muovi on usein allergioiden syy kissoissa. Tässä tapauksessa se ei ole harvinaista ärsytyksiä ilmaantuu eläimen leukaan, mikä joskus jopa laukaisee kissan aknen.

Allergisen riskin lisäksi muovin haju karkottaa usein kissoja, joiden hajuaisti on erityisen herkkä. Varsinkin sen jälkeen muovi naarmuuntuu helposti ja että bakteerit onnistuvat sitten asettumaan helpommin pienimpäänkin putkiin, mikä aiheuttaa kissaeläimille erittäin epämiellyttäviä hajuja. Joten valitse a keraaminen tai ruostumaton teräsmalli että siivoat säännöllisesti.

2. Helppo huoltaa

Kuten olet ymmärtänyt, olipa kyseessä sitten kissan kulhot tai hänen vesisuihkulähde, ne on puhdistettava melkein joka päivä valkoviinietikalla ja kuumalla vedellä, jottavälttää pahan hajun ilmaantumista (muista, nämä tuoksut ovat sinulle huomaamattomia). Itse asiassa, jos kissasi tuntuu, ettei hänen vesilähde ole täysin puhdas, varmista, että hän ei käytä sitä.

Siksi on suositeltavaa valita suihkulähteen malli purkaa helpostiWHO ei sisällä monia elementtejä ja kenen luo, jos mahdollista, menee astianpesukone. Voi todellakin ärsyttää sinua syvästi, jos sinun on puhdistettava kymmenen erilaista esinettä käsin joka päivä…

3. Hiljainen

Kun valitset suihkulähdettäsi, varmista myös, että se toimii hiljaa. Todellakin, liian äänekäs pumppu voisi pelästyttää kissasitai jopa estää sinua nukahtamasta!

Jos sinulla on mahdollisuus mennä kauppaan älä epäröi testata eri malleja. Muuten katso niin monta mielipidettä kuin mahdollista jokaisessa mallissa Internetissä.

4. Helposti löydettävät suodattimet

Kuten tiedät, suihkulähteillä on erityispiirre kierrättää vettä suodattimien läpi niin, että jälkimmäinen on aina hapetettu ja puhdistettu. Maali ? Estä bakteerien tarttumista. Suodattimet, jotka ovat vaihtaa 1-2 kertaa kuukaudessavoi antaa paremman maun veteen, jotta se houkuttelee kissaa.

kissa juo suihkulähdettä
Tekijät: iStock / Lightspruch

Suodattimia on erilaisia: aktiivihiilisuodatin joka poistaa hajuja ja huonoja makuja, kuitusuodatin joka poistaa hiukset, hiukset ja muut epäpuhtaudet, jotka voivat pudota veteen hartsi vaahtosuodatin joka pehmentää kovaa vettä. Ja vielä puhtaampaa vettä varten joissakin malleissa on jopa esisuodattimet !

Sinun on päätettävä, mitkä suodattimet ovat tehokkaimpia vai eivät, mutta muista, että tässä tapauksessa sinun budjetti suodattimien vaihto on hieman tärkeämpää. Lisäksi on parempi valita malli, jonka suodattimet ovat helppo vaihtaa, mutta myös löytää !

5. Mukautettu vesivirtaus

Vaikeimmille kissoille on täysin mahdollista valita suihkulähdemalli virtaus on säädettävissä. Tällä tavalla voit räätälöidä rehun kissosi mieltymysten mukaan ja varmistaa, etteivät ne roisku, kun ne juovat.

6. Mukautettu kissan koon mukaan

Kun valitset suihkulähdettäsi, kiinnitä huomiota siihen, että se on mukautettu kissasi kokoon. Tämä suositus pätee erityisesti kissat, joilla on niveltulehdus tai nivelrikko. Heidän voi todellakin olla vaikea laskea tai nostaa päätään.

Varmista myös, että suihkulähde voi pidä tarpeeksi vettä. Tämä estää sinua joutumasta täyttämään sitä liian usein.

7. Valoisa

Jotta kissasi voi löytää missä vesi on yölläJotkut suihkulähteiden mallit on varustettu LED-yövalolla, jonka tehtävänä on valaista suihkulähde. Jotkut saattavat pitää tätä kikkana. Tämä valo voi kuitenkin olla hyvä käytännöllinen vanhemmille kissoille. Itse asiassa he voivat joskus olla hieman hämmentyneitä yöllä.

8. Sähkö

Jotkut suihkulähteet ovat akkukäyttöisiä. Mutta on sanomattakin selvää, että on turvallisempaa valita a sähköinen malli WHO kytketään pistorasiaan. Näin ollen ei ole vaaraa, että kissasi ei pysty nesteyttämään useisiin tunteihin!

T-muotoiset kissanimet vuodelle 2022: 40 alkuperäistä ideaa

10 virhettä, jotka ehdottomasti vältettävä!