luonnollinen lääke kissallesi

Sen lisäksi, että omenaviinietikka on luonnollinen kirppuratkaisu, se on todellinen kultakaivos, josta on hyötyä keholle. Tämä ainesosa löytyy hyvin usein kokonaisvaltaisen lääketieteen alalla sen hyveiden ansiosta. Sinun on kuitenkin ensin opittava valitsemaan siideritikka, koska kaikkia ei ole luotu tasa-arvoisiksi! Terveemmälle kissalle tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää tästä luonnollisesta lääkkeestä, joka on omenaviinietikka.

Mitä hyötyä siideritikasta on?

Omenaviinietikan tiedetään sisältävän runsaasti tärkeitä entsyymejä, vitamiineja ja kivennäisaineita. Sen hyvät “bakteerit” ovat hyödyllisiä suolistolle. luonnollinen omenaviinietikka edistää ruoansulatusta lemmikkisi, mutta se myös karkottaa loisia ja hajottaa virtsarakossa olevia kiteitä, jotka ovat vastuussa virtsakivistä.

Omenaviinietikka on erittäin hyvä kissalle, koska sillä on kaikki nämä edut:

  • Taistele virtsatieinfektioita vastaan
  • Vahvistaa immuunijärjestelmää
  • Taistele iho-ongelmia vastaan ​​(kutina, kirput jne.)
  • Parantaa turkin laatua
  • Taistele virtsakiviä, munuaisongelmia, kandidiaasia (mykoosia) vastaan
  • Parantaa aineenvaihduntaa
omenasiiderietikka
Krediitit: iStock

Kuinka valita oikea omenaviinietikka?

Jotta tämä toimisi, sinun on valittava oikea tuote. Varmista siis, että käytät oikeaa etikkaa. Omenaviinietikkaa pitäisi olla luonnollinen, pastöroimaton, suodattamaton ja luonnollisesti fermentoitu. Ja tietenkin, bio. Muut etikat eivät sisällä näitä hyödyllisiä alkuaineita, joten jätä valkoinen etikka väliin.

Siideriteikka ja kissa: mikä annos ja mitkä reseptit?

Resepti nro 1:

Lisää omenaviinietikkaa kissan veteen. Lisää tätä varten 1 tl siiderietikkaa kissan vesikulhoon päivittäin. Muista vaihtaa vesi joka päivä.

Resepti nro 2:

Voit myös lisätä omenaviinietikkaa kissan ruokaan. Sekoita tätä varten 1/4 tl omenaviinietikkaa ja 1 tl kanalientä tai tonnikalavettä (löytyy säilykkeistä). Lisää tämä seos hänen ruokaan.

Pidät myös:

10 vaarallisinta ruokaa kissallesi

Munien antaminen kissallesi: hyvä vai huono idea?

9 vinkkiä kannustamaan kissasi syömään, vaikka se olisi vaikeaa!

10 vaaraa, jotka uhkaavat kissaasi talossa

Voiko kotikissasta tulla villi?