Mikä on ihanteellinen proteiinin osuus kissanruoassa?

Pienet kissamme ovat isoja lihansyöjiä. Heistä huolehtimiseksi on välttämätöntä tarjota heille hyvä ruokavalio kaiken päivittäisen huomion lisäksi! Joten niiden rakastaminen tarkoittaa myös sen varmistamista, että heillä on kaikki tärkeät ravintoaineet. Aina ei kuitenkaan ole helppoa navigoida kaikilla olemassa olevilla alueilla. Ultra Premium direct on sitoutunut erilaisiin nappularesepteihin, jotka kattavat kaikki kissan tarvitsemat proteiinitarpeet. Tässä on jotain, mitä nähdä selkeämmin pienten kissaeläintemme välttämättömistä tarpeista.

Proteiini on välttämätön kissoillemme

Toisin kuin ihmisillä, kissoilla on oltava a pääasiassa lihansyöjäruokavaliota. Oikea ruoka proteiini on välttämätöntä eri syistä. Näin ollen, jos pienen eläimesi ateria ei sisällä sitä tarpeeksi, se voi aiheuttaa useita terveysongelmia. Tässä on ei-tyhjentävä luettelo proteiinipitoisten nappuloiden hyödyistä kissoillemme:

  • Vähemmän väsymystä ja enemmän energiaa
  • Heidän terveytensä kannalta välttämätön typen saanti
  • Hyvän virtsajärjestelmän ylläpitäminen
  • Turkin ja kynsien kauneus
  • Lihasmassan säilyttäminen
  • Edistää immuunijärjestelmän asianmukaista toimintaa
Ultra premium -suora
Tekijät: Ultra Premium Direct

Oikeiden krokettien valinta sitoutuneilla merkeillä

Kroketit Ultra premium -suora tarjous ihanteellinen määrä proteiinia kissallesi riippuen sen iästä, painosta, elämäntavasta jne. Jokainen kissa on todellakin erilainen ja sillä on erityisiä tarpeita! Steriloidulla eläimellä on tällöin vähemmän rasvainen ruokavalio, jotta se ei vaaranna painonnousua tai muita sairauksia.

Se on kuitenkin tärkeää kunnioittamaan lihansyöjäruokavalioaan. Hyvä tuote asettaa proteiinin etusijalle, joten tämä edustaa 30-40 % krokettien koostumuksesta. Tästä syystä tämä tuotemerkki tarjoaa tuotteita, jotka sisältävät 70 % eläinperäisiä ainesosia, joka kattaa kaikki kissojemme proteiinitarpeet. Lisäksi alueet viljaton on valmistettu varmistamaan a hyvä ruoansulatus.

Tämä yritys française jotain, mikä miellyttää sillä kunnioittavia arvoja. Ympäristö- ja eläinten hyvinvointikysymykset ovatkin yhteiskuntamme ytimessä. Ultra Premium Direct sitten sitoutuu maksamalla 1 % liikevaihdostaan ​​(merkityt tuotteet) suoraan eläinsuojeluyhdistykset kiitos 1 % eläimille -merkin. Tämä sitoumus ei kuitenkaan lopu tähän. Vuonna 2014 perustettu yritys on jo antanut yli 370 000 ateriaa eri tarhoissa (80 000 vuonna 2021).

Ultra premium -suora
Tekijät: Ultra Premium Direct

Tasapainoinen ruokavalio, joka on kaikkien saatavilla

Ollakseen terveitä kissoillamme on oltava laadukasta ruokaa. Näin ollen tämä yhteistyössä ravitsemusterapeuttien eläinlääkäreiden kanssa toimiva tuotemerkki on mahdollisimman monen ihmisen ulottuville. Todellakin, se tarjoaa hinnan jopa 40% halvemmalla kuin vastaavat alueet. Myynti on Internetissä, siellä on ei lisäkuluja : toisin sanoen ei ole välittäjää, ja siksi ei ylimääräistä marginaalia.

Tilausjärjestelmän ansiosta 10 % alennus sovelletaan kaikkiin ostoksiisi. Lisäksi kroketit toimitetaan sinulle, aivan kotiovellesi. Siksi valitset toimitustiheys mikä sopii sinulle, sinun ei tarvitse huolehtia siitä enää! Kuitenkin, älä huoli, kaava, johon voit tilaus on muokattavissa. Tämän jälkeen voit muuttaa tilauksesi sisältöä tai vastaanottopäivää milloin tahansa. Tämän jälkeen voit nähdä eri tilausten etenemisen muistutussähköpostin ansiosta!

Ultra Premium Direct maksimoi niiden käytön varmistaakseen, että nappulat kattavat kaikki eläinten tarpeet luonnontuotteet. Ihanteellisen proteiinikoostumuksen lisäksi kaikki elementit yhdistyvät muodostamaan ruokavalion, joka edistää hiuspallosi hyvinvointia.

muistutus suklaan vaaroista kissoille