Mitä kissat pelkäävät?

Pikkukissamme ovat hyvin leikkisiä, uteliaita, mutta myös pelokkaita. Itse asiassa, vaikka he eivät välttämättä näytä sitä usein, he voivat olla paljon ahdistuneempia kuin luulemme. Tässä on tietoa siitä, mikä voi pelottaa kissoja.

1/ Vieraat

Kuten monet eläimet, kissat ovat hyvin epäluuloisia. Itse asiassa, vaikka jotkut tuntevat suoraan ihmisten positiiviset tai negatiiviset aallot, jotkut ovat jatkuvasti heidän vartioissaan. Tämä ilmiö on entistä näkyvämpi, jos sinulla on vieraita. Silloin se on mahdollista kissasi pysyy nurkassa äläkä halua lähteä ennen kuin kaikki vieraat ovat lähteneet.

2/ Muut eläimet

Vaikka jotkut kissat elävät hyvin yhdessä useiden eläinten kanssa, toiset voivat olla Suuri pelko ! Vaikka jotkut saattavat tottua koiriin tai muihin talon asukkaisiin, se vaatii jonkin verran totuttelua. Lisäksi on mahdollista, että tämä sopimus ei tule koskaan toteutumaan useista syistä. Siksi on tärkeää rauhoittaa pientä toveriaanja asenna hänet turvalliseen paikkaan, jotta hän voi siellä tuntea olonsa hyväksi ja turvalliseksi.

kissa peloissaan koira
Luotto: Moshe Einhorn/iStock

3/ Sää

Kuten mekin, ukkosmyrskyt, tuuli tai myrskyt voivat huolestuttaa eläimiämme. On normaalia pelätä tapahtumia, jotka eivät ole hallinnassamme . Pääasia, että voit rauhoita kissasi ja laita hänet paikkaan, jossa hän tuntee olonsa turvalliseksi huonolla säällä.

4/ Äänet

Erilaisia ​​ääniävoi pelotella rakas tomkissasi: ilotulitus, itkut, räjähtävät ilmapallot, sähinkäiset, pölynimuri, ukkonen, mutta myös erilaisia ​​epätavallisia ääniä. Refleksi kissa juoksee karkuun, jos se on luonnossa tai piilossa .

On tärkeää rauhoittaa häntä, jos näet hänen pelkäävän näitä ääniä. Jotkut kissat voivat jopa paeta pelostaja epäonnistua löytää tiensä, kun rauha palaa. Muista siis katsoa niitä tai vakuuttaa heidät, kun olet heidän seurassaan.

piilotettu kissa peloissaan sohva
Tekijät: iStock / Rawpixel

Miksi kissat ovat niin nirsoja ruuan suhteen?

T-muotoiset kissanimet vuodelle 2022: 40 alkuperäistä ideaa