Olenko valmis adoptoimaan kissan?

On mahdollista haluta eläimiä tietämättä, onko oikea aika. Kissan toivottaminen tervetulleeksi ei todellakaan ole kevyt päätös. Joten tässä on 5 merkkiä, jotka osoittavat, että olet valmis adoptoimaan kissan!

Miksi kissa?

Kissa on arvaamaton, kuten monet muutkin eläimet. Hän on myös itsenäisempi kuin koira, mutta myös erittäin rakas ja pehmoinen. Niinpä on helpompi jättää koiran sijaan kollekissa rauhaan päiväksi. Itse asiassa hän onnistuu pitämään kiireisenä helpommin ja on vähemmän masentunut ajatuksesta viettää aikaa ilman isäntiään. Eläimen hankinnan on kuitenkin oltava hyvin suunniteltu. Joten jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista, tiedät, että olet valmis ottamaan vastaan ​​hiuspallon kunnolla.

1/ Tarvitset hellyyttä

Oletko tyytyväinen elämääsi, mutta kaipaatko jotain pientä? Se on varmasti kissan läsnäolo, rakkauden pallo joka täyttäisi jokapäiväisen elämäsi. Kissaystävillämme on todellakin terapeuttinen rooli kanssamme.

kissan hyväily
Krediitit: ablokhin / iStock

On kuitenkin tärkeää muistaa, että näin onvastuuta ennen harppausta. Todellakin, kun otamme eläimen siipiemme alle, on tärkeää, että se voi luottaa meihin. Joten jos et ole varma, oletko valmis, voit odottaa. Ei kiirettä!

2/ Sinulla on aikaa omistautua siihen

Kissat vaativat varmasti vähemmän huomiota kuin koirat, mutta sinun on silti oltava valmis siihen pidä siitä hyvää huolta. Kissat voivat todellakin haluta viettää päivän poissa meistä nukkuen, mutta ne voivat myös herättää meidät aamulla ja saada meidät juhlimaan. saadaksemme huomiomme . Siksi älä adoptoi kissaa ajatellen, että voit jättää sen rauhaan murehtimatta siitä.

3/ Sinulla on tilaa ja keinot huolehtia siitä

Jos olet kasvanut eläinten kanssa, näyttää normaalilta, että haluat nyt kissoja. Tämä ei kuitenkaan aina ole oikea aika opintojen, erilaisten elämäntilanteiden jne. vuoksi. Kun vihdoin sinulla on tarpeeksi tilava ja turvallinen tila sinulle, voit sitten harkita viihtyisän kulman asentamista suloiselle tomkissalle. Se on kuitenkin myös välttämätöntä miettiä kustannuksia mitä se edustaa. Itse asiassa sinun täytyy olla taloudellisesti varaamitä tahansa voi tapahtua. Lisäksi pitää pystyä hallita aikaasi. Jos sinulla on keinot ja tiedät, että sinulla on tarpeeksi aikaa kissallesi, kaikki näyttää olevan paikallaan adoptoidaksesi sellaisen!

kissanhiekka
Krediitit: iStock

Kissaeläimet vaativat a säännöllinen huolto . Se on kuitenkin myös tarpeen osoittaa kärsivällisyyttä kouluttaa heitä ja kesyttää heidät. Älä pidä mielessä, että kaikki hankitaan suoraan kissan kanssa. Itse asiassa se voi vahingoittaa huonekaluja tai jopa helpottaa itseään talon sisällä, se on tärkeää olla tietoinen etukäteenryhtyä adoptioon. Lopuksi varmista, että siedät kuivikkeiden hajuja ja suostut vaihtamaan sitä hyvin säännöllisesti.

4/ Sinulla on todellinen rakkaus eläimiin

Emme voi sanoa sitä tarpeeksi: kun adoptoit kissan, se on tarkoitettu pidä siitä huolta ja rakasta sitä vilpittömästi. Eläimet tekevät eivät ole oikkuja tai leikkikaluja . Siten sinun täytyy ajatella eläimen onnellisuutta ennen omaa haluasi saada sellainen. Kysy itseltäsi, miksi haluat toivottaa tervetulleeksi hiuspallon. Onko tämä pitkäaikainen idea vai ohimenevä toive? Oletko harkinnut kaikkia odotettavissa olevat kustannukset? Lisäksi kissaeläimet elävät pitkään, joten sinun on oltava valmis rakastamaan niitä ja tarjoamaan heille kaikki tarvitsemaansa huomiotapäivittäin useiden vuosien ajan.

rakastuneet kissat
Tekijät: Nataba / iStock

5/ Haluat todella sen

On tärkeää, että et halua korvata kuollutta eläintä: varaa siihen aikaa surra kunnolla . Jokainen kissa on erilainen, eikä kukaan koskaan korvaa toista. Muista siis antaa itsellesi aikaa jokaiseen elämäsi vaiheeseen, mukaan lukien uuden kumppanin toivottaminen tervetulleeksi!

Kissan adoptio tuo onnea elämään. Mitä enemmän rakastat häntä ja todistat hänelle, sitä enemmän hän palauttaa sen sinulle! Kun sinulla on kaikki mitä tarvitset kissan kasvattamiseen, voit ottaa harppauksen. Jos sinulla on epäilyksiä, se on toisaalta, ettet ole vielä todella valmis. Joten älä älä kiirehdijos sinulla ei ole tilaa, rahaa tai aikaa.

6 vinkkiä estääksesi kissasi kiipeämästä verhoille

Vietätkö tarpeeksi aikaa kissasi kanssa?