Onko elämä pakettiautossa mahdollista kissan kanssa?

Oletko pakettiautomatkailun ystävä ja haluatko jakaa nämä hetket kissasi kanssa? Vaikka näillä pienillä kissaeläimillä on tapansa, jotkut voivat myös haluta seikkailuja! Tässä on tietoja, joita voit ottaa mukaan pakettiautossa.

Lähde seikkailuun

Yhä useammat ihmiset valitsevat matkailuauton tutkiakseen maailmaa! Tämä elämäntapa vaatii kuitenkin jonkin verran varotoimenpiteet varmistaakseen kissansa hyvinvoinnin, vaikka matkustaminen hänen eläimensä kanssa olisikin nykyään helposti saavutettavissa.

kissan pakettiauton talutushihna
Krediitit: marieclaudelemay/iStock

Seikkailu on mahdollista uteliaan kissan kanssa, joka jo luottaa sinuun, jotta hän ei pelkää. Todellakin, tällainen nomadinen elämäntapa voi helposti olla ahdistusta aiheuttava eläimelle matkustamisen vuoksi. Joillakin kissoilla ei kuitenkaan ole kuljetusongelmia ja he nauttivat näistä matkoista mukavasti! Siksi on tärkeää miettiä, miten hänen kissa elää retkillä ennen kuin harkitset tätä elämäntapaa.

Omaksuttavat tavat

Jotta hän voisi asua pakettiautossa kissansa kanssa, on tärkeää, että hän näytä pikkuhiljaa hänen ympäristössään, aivan kuten hänen talonsa kanssa. Tämä vaihe on välttämätön, jotta eläin saa jälkensä ja voi hyvin. Jos hän on ensin tottunut asumaan toisessa asunnossa, on suositeltavaa tehdä a asteittainen muutos jotta ei kiirehdi häntä. Voit sitten mennä osoitteeseen viikonloppu “testiksi” esitellä hänet varovasti tähän tulevaan elämäntapaan.

Kulma hänelle

Kuten kotona, kissalla täytyy olla paikka hänelle pakettiautossa. Vaikka tila on pienempi, on tärkeää, että hän löytää sieltä paikkansa ja nurkan hyvien päiväunien viettoon. Lisäksi matkustaminen mahdollistaarikastuttaa eläintä ja näytä hänelle paljon erilaisia ​​maisemia. Kun ne ovat tottuneet kävelemään esimerkiksi hihnassa, ei ole ongelmaa kävellä niitä rauhallisesti.

chat osoitteesta
Tekijät: Beyza ISIK/iStock

Turvallisuus

Lemmikin kanssa matkustaessasi on tärkeää, että sinulla on aina hänen paperinsa mukanaan. Hänen sairauskertomuksensa sekä erilaiset henkilöllisyys-, hoito- tai rokotusasiakirjansa ovat pakotteita matkustaa rauhallisesti. Näitä voi myös pyytää milloin tiettyjen rajojen ylittäminen.

Lisäksi on välttämätöntä tehdä tunniste lemmikkisi, varsinkin jos sen täytyy matkustaa useille alueille. Lopuksi on tärkeää perustaa a turvallinen paikka kissalle, jotta matkan aikana ei ole vaaraa.

Mahdollinen elämä

Vaikka jotkut ovat aluksi hieman peloissaan, kissat voivat pikkuhiljaa tottua elämään näissä pyörivissä kodeissa, jos he ovat kärsivällisiä ja kuuntelevat. Tätä elämäntapaa ei siis voida sulkea pois suosikkihiuspallojemme osalta. Lisäksi jotkut kissat ovat täyttyneempää tällä tavalla, koska he löytävät monia maisemia ollessaan turvassa.

Vaikka onkin helpompaa tottua eläimeen sen ollessa vauva, aikuinen kissa voi myös sopeutua siihen. Kaikki on halukysymys, kuunnella ja välittää ! Siksi kaikki välttämättömät varotoimenpiteet ja kaikki kissalle välttämättömät asiat, täyttävää elämääpakettiautossa on mahdollista seuralaisillemme!

Voitko jakaa ruokasi kissasi kanssa? 4 edullista ruokaa jaettavaksi lemmikkisi kanssa

Kissan ulkoiluttaminen hihnassa: mitkä varusteet valita?