Onko kissan kanssa urheilua mahdollista?

Se on helppo löytää urheiluharjoittelua koirasi kanssa, mutta kun sinulla on kissa, se on vähän monimutkaisempaa! Itse asiassa he ovat erittäin ketteriä ja joskus melko itsenäisiä. Emme välttämättä voi pitää heidän huomionsa niin kauan kuin muut eläimet. Se ei kuitenkaan ole mahdoton tehtävä. Itse asiassa, jos haluat pelata urheilua kissasi kanssa, hänen ei tarvitse tehdä aivan kuten sinä. Pääasia, että hän on läsnä. Tässä on joitain ideoita urheilulajeista, joita voit harrastaa kissosi kanssa.

Polkupyörä

Pyöräily kissan kanssa on mahdollista! Tietysti hänen täytyy luottaa sinuun ja nauttia ulkoilusta. Jos on, voit laittaa sen koriisi eteen ja mennä ajelulle niin paljon kuin haluat. Jotkut kissaeläimet, rauhallisemmat kuin toiset, tuntevat olonsa rennommaksi ja näkevät mielellään kaiken, mitä ulkona tapahtuu. Muista kuitenkin sitoa kissasi talutushihnalla ja valjailla, jotta ei ole ongelmaa, jos hän päättää keskeyttää retken.

kävely

Jos pidät säännöllisistä vaelluksista tai kävelyistä, kissasi voi helposti seurata sinua kaikkialle! Jotkut pakettiautomatkustukseen tottuneet kissat voivat myös nauttia upeista erämaaseikkailuista. Tiettyyn reppuun asennettuna ne voivat ihailla näkymää ilman suurta vaivaa. Samalla voit halutessasi antaa kissasi tallata maata ja antaa hänen löytää kissasi erilaisia ​​kasvillisuuden tuoksuja.

kissan kävelylaukku
Tekijät: Daria Kulkova/iStock

Mela/kanootti-kajakki

Vesiurheilu voi olla myös hyvä idea treenata lemmikkisi kanssa ja jakaa vesimatka kanssasi. Meri tai järvi ei kuitenkaan saa olla tällä hetkellä kovaa. Lisäksi jotkut kissaeläimet pitävät erityisen paljon uimisesta, mutta taas kerran persoonallisuuskysymys. Jos kissasi on seikkailunhaluinen, itsevarma ja rauhallinen samanaikaisesti, voit esitellä sille nämä urheilulajit! Tietenkin sinun on varustettava se pelastusliivi jotta hän ei riskeeraa mitään. Jos hän kuitenkin on liian peloissaan tai peloissaan, älä aseta häntä epämukavaan tilanteeseen.

kissa jooga

Tämä Yhdysvalloissa syntynyt kurinalaisuus houkuttelee yhä enemmän ihmisiä. Sitä on useita tyyppejä, joista löydämme kissajoogan. Eh kyllä! se on todella olemassa. Kursseja järjestetään myös Ranskassa, erityisesti Alsacessa. Jos olet joogan harrastaja, tämä toiminta on tehty sinua varten. Älä kuitenkaan odota kissan matkivan liikkeitäsi. Olemalla läsnä kanssasi hän voi kuitenkin lähettää sinulle tunnelmaa, mutta myös motivoida sinua ja jopa tuoda sinulle lohtua ponnistelun jälkeen. Se voi myös työntää sinut rajoitteisiisi asettumalla vatsasi alle lankun aikana. Riittää, jotta kestät paljon pidempään!

Ja sinä, mitä toimintaa voit tehdä kissasi kanssa? Älä epäröi vastata meille kommenteissa!

14 kuvaa erittäin söpöistä kissanpennuista, jotka räjäyttävät mielesi

Kadotin kissani: miten löydän sen?