Onko mahdollista tehdä kaskadihiustenleikkaus pitkille hiuksille itse?

Voit luoda itsellesi “kaskadihiusten” leikkauksen sekä lyhyille että pitkille hiuksille. Riippumatta siitä, kuinka pitkät naisen hiukset ovat, hiustenleikkaus tekee hänen kiharoistaan ​​rehevämpiä. Tämä johtuu siitä, että “kaskadi” sopii ehdottomasti kaikille. Tärkeimmät työkalut, joita sinun on käytettävä luodessasi tällaista hiusleikkausta kotona, ovat ohenevat ja suorat sakset, kampa ja hiusneulat.

Mitä valmisteluvaiheita ei pidä laiminlyödä ennen hiustenleikkauskaskadin luomista kotona?

Hyvät kampaajasakset kannattaa valmistaa etukäteen: ohennetut ja tavalliset, kammat ja klipsit. Saksien laadun tärkein kriteeri on niiden terävyys. Sakset testataan hyvin yksinkertaisesti. Jos he pystyvät leikkaamaan märkää puuvillaa ilman paljon vaivaa, niitä voidaan käyttää myös hiustenleikkauksen luomiseen. Puristimet suositellaan valitsemaan yksinkertaiset, joita ei kuormita koristeellisilla lisäyksityiskohtilla. Sisustus voi häiritä suuresti hiusten kanssa työskentelyä. Mitä tulee kammat, ne tulisi valita usein ja harvinainen hampaiden järjestely. Erityinen paikka tällaisessa kampaamotarvikearsenaalissa on kampa, jossa on pitkä ohut kahva, jonka avulla hiukset on kätevä jakaa.

Hiuksia ei tarvitse pestä ennen pitkien hiusten kaskadin leikkaamista. Video, jossa on mestarikurssi tämän hiustenleikkauksen itsenäisestä toteutuksesta, ohittaa tämän hetken. Tässä tapauksessa riittää, että kostutat hiukset suihkepullosta. Kostutetuilla kiharoilla on kyky suoristaa ja tulla tottelevaisemmiksi. Älä unohda, että lukon kuivaamisen jälkeen ne lyhenevät, ja siksi varasto on myös laskettava etukäteen.

Kaskaditekniikat

  1. “Käie nauhalta.” Kun käytät tätä hiustenleikkaustekniikkaa, sinun on ensin määritettävä kontrollinauha pään takaosassa. Sen jälkeen luodaan tasoja pään takaosasta etuosaan. On tärkeää, että jokainen säie kammataan hiusten kasvun mukaan. Seuraavaksi säikeitä on verrattava kontrolliin ja leikattava pois. Filoinnista johtuen “kaskadi”-leikkauksen ääriviivat voivat näyttää kevyiltä ja ilmavilta.
  2. “Ohjauslanka”. Tämä kaskadihiustenleikkaustekniikka sisältää koko hiuspään kohdistamisen ohjaussäikettä pitkin. Tämä säie erotetaan pään kruunusta pään keskeltä, kammataan, venytetään suorassa kulmassa ja leikataan myöhemmin haluttuun pituuteen. Loput säikeet on erotettava vaakasuoralla jakamalla, kohdistettava hiusnauhaa pitkin ja leikattava suoralla leikkauksella.

Valokuva

Kuinka kaskadihiustenleikkaus tehdään kotona?

Vaikka “kaskadi” saattaa tuntua monimutkaiselta hiustenleikkaukselta, voit tehdä sen itse kotona ilman erityistietoa. Äärimmäisellä huolella ja huomiolla lopputulos voi olla yhtä hyvä kuin paras kampaaja.

CSS-leikkaus voidaan tehdä itsenäisesti vain hieman kosteille ja puhtaille hiuksille. Kaskadi alkaa siitä, että kampaa käyttämällä hiukset jaetaan useiden senttimetrien vyöhykkeisiin. Nämä vyöhykkeet on kiinnitetty erityisillä puristimilla.

Ensin on leikattava pohjakerros, joka näyttää olevan pisimmät säikeet. Seuraavaksi hieman korkeammalla olevat kerrokset leikataan, jolloin jokaisen vyöhykkeen tulee olla lyhyempi kuin edellinen. Joten näistä kerroksista tulee eräänlaisia ​​tikkaat. Mitä enemmän tällaisia ​​osia on ja mitä vähemmän ne eroavat pituudeltaan, sitä tyylikkäämmältä tällainen hiustenleikkaus näyttää. Valtavalla säikeiden erolla hiuksista tulee tilavempia.

Kaskadi pitkillä hiuksilla: kuinka tehdä se itse?

  • Aluksi hiusten yläkerros kammataan eteenpäin. Lisäksi pieni säie jaetaan keskelle ja leikataan tarvittavaan pituuteen suunnilleen nenälinjalla. Tärkeintä on samaan aikaan, että keskisäike ei muutu kovin lyhyeksi, koska eri tilanteessa se alkaa roikkua rumaina päässä.
  • Seuraavassa kaskadin luomisen vaiheessa kotona leikattu säie kiinnitetään hiusnauhalla tai pidikkeellä. Hän on ohjaaja.
  • Lisäksi kaikki jäljellä olevat hiukset jaetaan kerroksiin vaakasuoralla jakamalla.
  • Seuraava säie leikataan samalla tavalla, mutta sen tulisi olla hieman pidempi. Jokainen tuloksena oleva kerros kiinnitetään puristimilla. Tämä on välttämätöntä, jotta hiukset eivät sotkeudu.
  • Kaikki muut säikeet leikataan samassa järjestyksessä kuin hiustenleikkaus.
  • Leikkauksen luomisen jälkeen sinun on profiloitava hiukset erityisillä saksilla. Tahallinen huolimattomuus voi antaa kampaukselle erityisen viehätyksen.

Kare kiharille hiuksille (33 kuvaa)