Onko parempi adoptoida yksi vai kaksi kissaa?

Usein sanotaan, että kissat ovat yksinäisiä ja itsenäisiä eläimiä, joiden on vaikea jakaa aluettaan toisen eläimen, erityisesti toisen kissan, kanssa. Toisin kuin koiria, kissaystäviämme ei pidetä sosiaalisina eläiminä. Vaikuttaa jopa siltä, ​​että heidän on vaikea saada ystäviä. Mutta onko tämä todella näin? Asuvatko kissat mieluummin yksin vai nauttivatko he seurasta? Vastauksia!

Kissoilla on myös sosiaalisia tarpeita

Toisin kuin luullaan, myös kissat tarvitsevat tavata ikätoverinsa. Ja varsinkin kun ne ovat kissanpentuja! Luonnossa ollessaan kissoilla on todellakin tapana suurimman osan ajasta elää siirtokunnissa. Näihin ryhmiin kuuluvat kuitenkin saman perheen kissatharvoin uusia tulokkaita.

Joten ainoat ajat kissojen tarvitsee olla yksin metsästäessään ja ateria. Tästä syystä on suositeltavaa, että usean kissan omistajat ruokkivat kissansa kaksi erillistä paikkaa kaikenlaisen stressin välttämiseksi.

keskustelut
Tekijät: AspenPhoto / iStock

Adoptoi kaksi kissaa samanaikaisesti

Olet ymmärtänyt sen, vaikka kotikissat olisivat täysin pystyy elämään yksin, he voivat kuitenkin tuntea tiettyä yksinäisyyttä, varsinkin ollessaan kissanpentuja. Todellakin, alueellinen luonne kissa ei puutu asiaan ennen kuin se on täysi-ikäinen. Kissanpentuna hän ajattelee vain leikkimistä ja a leikkikaveri voi siten osoittautua erityisen merkittäväksi.

Siksi on erittäin suositeltavaaadoptoida kaksi kissanpentua samanaikaisesti, jos mahdollista samasta pentueesta. Tämä antaa heille mahdollisuuden omistaa uuden alueensa omaan tahtiinsa ja ottaa aikaa perustamiseen todelliset ystävyyssiteet.

Mutta jos sinulla on jo kissa ja haluat adoptoida toisen kissan, varmista, että jälkimmäisellä on se sama energiataso ja sama persoonallisuus kuin hiuspallosi. Joten jos olet vanhemman kissan ylpeä omistaja, ota mieluummin myös seniorikissa tai kaksi kissanpentua jotta he pitävät hauskaa yhdessä ja jättävät hänet rauhaan.

Miksi kaikilla kissoilla ei ole metsästysvaistoja?

ratkaisuja sen lievittämiseen päivittäin