onko tämä mahdollista kissani kanssa?

Mitä enemmän vuodet kuluvat, sitä enemmän yhteiskuntamme todella ottaa eläimemme huomioon. Vaikka tämä pohdiskelu etenee, se on kuitenkin edelleen melko hidasta. Onneksi ihmisille, jotka välittävät kissoistaan, on nykyään tarjolla erilaisia ​​menetelmiä hyvinvoinnin takaamiseksi. Jos et ole vielä kuullut, niin eläinkommunikaatio kehittyy koko ajan enemmän ja on mahdollista ystävämme kissan kanssa. Tässä on joitain tietoja, ennen kuin harkitset sitä (tai et) hiuspallosi kanssa.

Eläinviestintä: mitä se on?

Eläinviestintä on hiljainen dialogi ihmisen ja eläimen välillä. Tämä keskustelu voidaan selittää ideoiden välittämisellä aaltojen välityksellä tai telepaattisesti. Kaikkia aisteja kutsutaan välittämään tiettyjä viestejä helpommin (hajuja, ääniä, tuntemuksia, kuvia jne.). Tämä vaihto perustuu meditaatio, intuitio ja kunnioitus.

Tavoitteena on ottaa yhteyttä pieniin kumppaneihimme ymmärtääksemme heitä, esittääksemme heille kysymyksiä ja ollaksemme heidän mukanaan mahdollisimman hyvin. Tämä vuorovaikutus voi tapahtua kanssa eläviä ja kuolleita eläimiä. Kommunikointia voidaan harkita myös, jos kissa on eksyksissä, jotta se löytää mahdollisimman paljon mahdollisuuksia.

Kissan hyväily
Teot: cyano66/iStock

Istunnon kulku ja syyt

Kissasi kanssa voidaan tehdä istunto kasvokkain ja etänä (tämän jälkeen on annettava valokuva, jonka avulla kyseinen eläin voidaan visualisoida). Ainoa asia, joka sinun on tehtävä, on valmistele kysymyksesi etukäteen välittääkseen ne viestinnän suorittavalle henkilölle. Sen jälkeen hän ottaa yhteyttä kissaasi, kysyy häneltä ja kirjaa saadut erilaiset vastaukset. Jos se on osuuskunta, vaihto antaa asian puolesta yksityiskohtainen raportti.

Moduuleja on erilaisia ​​ja kysymysten määrä voi vaihdella. Lisäksi intervention aihe on jokaiselle yksilöllinen (jos on erityinen). Tavoitteena on ymmärtää ja joskus jopa auttamaan eläintä. Tässä on ei-tyhjentävä luettelo syistä pyytää kommunikaatiota kissallesi:

  • Varmista, että kaikki on hyvin, kuule ja kuuntele mahdollisia neuvoja
  • Esitä kysymyksiä käyttäytymisen jälkeen, joka ei muistuta häntä (epäpuhtaus, aggressiivisuus, stressi, pelko jne.)
  • Ilmoita hänelle muutoksesta (muutto, uusi perheenjäsen jne.)
  • Tiedä kissasi menneisyys, jos adoptoit sen
  • Tiedä jos se sattuu jossainmiksi ja mitä tehdä sen lievittämiseksi (väistämättä eläinlääkärinhoitoa)
  • Ota selvää, onko sairaalla tai kuolevalla eläimellä viesti omistajalleen
  • Varmista, että kuolleet eläimemme ovat rauhassa ja kuulevat heidän viestinsä
inkiväärikissa makaa ulkona
Tekijät: Ludemeula Fernandes/Unsplash

Varoitus

Vaikka tämä vuoropuhelu on tärkeä väline varmistaa eläinten hyvinvointiTämä ei millään tavalla korvaa eläinlääkärin neuvoja. Lisäksi tämä käytäntö ei johdu täsmällisestä tieteestä, joten sinun täytyy pystyä ottamaan sitä suolalla. Jotkin tulokset voivat todellakin osoittautua ehdottomaksi totuudenmukaisia ​​ja toiset vähemmän tarkkoja.

Siten eläimet voivat välittää meille suuren määrän viestejä. Kaikki riippuu onnistumisesta tulkita ja ymmärtää niitä. Loppujen lopuksi jokainen voi vapaasti uskoa näihin kommunikaatioihin tai ei, mutta on mahdollista, että vastahakoisimmat yllättyvät myös eniten!

Miksi kissat haluavat nukkua niin paljon?

Voitko jakaa ruokasi kissasi kanssa? 4 edullista ruokaa jaettavaksi lemmikkisi kanssa