Opi tekemään luovimpia kampauksia lyhyille hiuksille

Lyhyille hiuksille voit myös tehdä kauniita kampauksia. Valokuvia lyhyille hiuksille alkuperäisellä tyylillä esittävät sekä kauneushoitolat että mestarikursseja järjestävät tytöt. Naiset pystyvät itse tekemään nopeita ja iltaisia ​​vaihtoehtoja muotoilemalla hiuksensa kosmetiikan avulla. Lyhyellä leikkauksella voi myös punota punoksia, tehdä pullia ja poninpyrstöjä. Paksujen hiusten omistajat päättävät usein leikata hiukset pään temporaalisesta vyöhykkeestä ja luoda kudoksia. Mitä tulee tyttöihin, joilla on aaltoilevat säikeet, he pitävät usein yksittäisten kiharoiden valinnasta. Ohuilla lyhyillä hiuksilla hiustyyli, johon on lisätty volyymia, näyttää parhaalta.

Mitä kaupan tuotteita käytetään useimmiten kampausten luomiseen?

  • Vaahtoa tai moussea hiuksille. Tätä työkalua käytetään usein luomaan tilava ja näyttävä kampaus ohuille säikeille. Tämän vahvistavat valokuvat lyhyiden hiusten kampauksista. Universaalin kosmeettisen tuotteen ansiosta voit lisätä volyymia pään juurialueelle. Tätä varten sinun tarvitsee vain kuivata pestyt kiharat vaahdolla ja pyöreällä harjalla. Tässä tapauksessa sinun on vedettävä säikeitä hieman sivulle.
  • Hiusgeeli. Tämä työkalu sopii erinomaisesti naisille, joilla on erittäin lyhyt hiustenleikkaus. Jos kampaus on samanlainen kuin “poikamainen”, sinun tulee käyttää geeliä, jolla on märkien hiusten vaikutus, mikä lisää muotoiluun epätavallisen ja uskomattoman tehokkaan ilmeen. Tässä tapauksessa tärkeintä ei ole liioitella tällaisen geelin levittämistä, koska liiallinen määrä tätä tuotetta saa irti hiuksista.

Kampaukset eri tyyleillä lyhyille hiuksille

  1. Retro. Modernit hiustyylit lyhyille hiuksille, joiden valokuvat salongit esittävät, tehdään yleensä retrotyyliin. Tällaiselle muotoilulle on ominaista otsatukkaiden tiheys ja sileys, selkeästi määritelty suora tai sivujako ja muodikkaat hiusasusteet. On mahdollisuus luoda tällainen kampaus vinoilla otsatukkailla. Suihkuta tätä varten hiuksillesi rakenne kuivashampoolla. Seuraavaksi pään takaosassa kannattaa kammata säikeet ja tasoittaa ne ohuella kammalla. Sen jälkeen bouffant kiinnitetään näkymättömyyteen ja korvien lähellä olevat säikeet poistetaan takaisin. Kaulasta säikeet tulee nostaa ylöspäin. Tällaisten manipulaatioiden lopussa kampaus on koristeltu vanteella tai silkkihuivilla, ja otsatukkaiden tulee olla ulkopuolelta tasoitetussa muodossa.
  2. Grunge. Tällä tyylillä tehdyt kampaukset ovat tulleet kuuluisiksi tahallisesta huolimattomuudestaan, mutta tämä ei tarkoita, että sinun ei tarvitse yrittää luoda tällaista tyyliä. Tällaiseen lyhyiden hiusten kampaukseen, josta valokuva löytyy Internetistä, kuluu enemmän aikaa, varsinkin jos tytöllä on tasaiset ja sileät säikeet, joita on vaikea luoda luovaa kaaosta. Lyhyiden kiharaisten hiusten omistajat voivat nauttia enemmän, koska niitä ei juuri tarvitse muotoilla. Sinun tarvitsee vain pestä hiuksesi, kuivata ne luonnollisesti ja käyttää vaahtoa korostaaksesi epäsiistiä. Suorat säikeet on ensin kierrettävä kevyesti pihdeillä ja kierrettävä ne kaoottisesti ja eri suuntiin. Kun hiukset ovat jäähtyneet, ne on purettava käsilläsi, laskettava pää alas ja kiinnitettävä tulos kiinnityslakalla. Voit luoda “kosteiden hiusten” vaikutelman tai muotoilun “surffaajan tyttöystävän” tyyliin suurella määrällä vaahtoa tai geeliä kiinnitystä varten. Tässä tapauksessa voidaan käyttää myös hiustenkuivaajan diffuusorisuutinta.

Valokuva

Korkea kampaus lyhyille hiuksille

Valokuvat tämän tyyppisistä lyhyistä hiuksista tehdyistä kampauksista vahvistavat, että niiden luominen alkaa hiusten jakamisesta kolmeen osaan: otsatukka, keskikruunu ja takaraivo. Kaikki alemmat hiukset on kerättävä ylhäältä ja kiinnitettävä ne. Tätä varten kiharat jaetaan pystysuunnassa 3 osaan, joista jokainen on kierretty kiristeeksi. Päät on kiinnitetty näkymättömällä tavalla. Seuraavaksi ota puolet hiuksista keskeltä ja aseta ne varovasti alempien hiusten päälle, kiinnitä hiusneuloilla ja varkain.

Otsatukkainen etuosa on lisättävä kauniisti yleiseen hiustyyliin. Tämä tehdään melko nopeasti ja yksinkertaisesti. Tämän tyyppiset lyhyet hiustyylit näyttävät näyttäviltä raidallisilla säikeillä, jotka korostavat tätä tyyliä.

Muodikkaat lyhyet hiukset

Kuten tämän tyyppisten lyhyiden hiusten valokuva viittaa, koko hiusmassa jaetaan ensin 2 puolikkaaseen vaakasuunnassa. Ylempiä säikeitä puukotetaan rapulla, ja permanentti tulisi aloittaa vain alemmista hiuksista. Siten keskikokoiset säikeet kelataan suurille kihartimille tai kiharrelle samaan suuntaan.

Samanaikaisesti on tärkeää jättää päät olematta kierretty ja käpristää yläosa kahteen suuntaan. Hiusten oikea puoli tulee kiertää vasemmalle ja vasen puoli oikealle. Joten kiharat ovat symmetrisiä edestä katsottuna. Seuraavaksi hiukset on kuivattava hiustenkuivaajalla mallintamalla hiustyyliä käsin tai yksinkertaisesti jakamalla kihartuneet säikeet pieniksi kiharoiksi. Otsatukka tulee kierrellä suurimman osan hiuksista tai vetää ulos silitysraudalla.

Lasten palmikoiden kudonta (31 kuvaa) ✂Hiusten kasvuun

Hääkampaukset pitkillä hiuksilla