Ovatko kaikki retket kissosi kanssa hyödyllisiä?

Kissamme voivat joskus käyttäytyä samalla tavalla kuin koira. Todellakin, jotkut seuraavat meitä ehdottomasti kaikkialla! Joskus on jopa vaikeaa jättää heidät rauhaan muutamaksi hetkeksi ilman, että he nyökyvät tai osoittavat huolensa. Onko kuitenkin hyvä idea käydä kissan kanssa paljon ulkona eri paikoissa?

Omaksuttavat tavat

Kun otat kissanpennun, on melko helppoa perehtyä siihen useisiin asioihin. Itse asiassa se on edelleen kehitys- ja löytövaiheessa. Joten jos haluat kävellä häntä hihnassase on parempi totuta hänet, kun hän on pieni. Tämä ei kuitenkaan ole mahdotonta aikuisen kissan kanssa. Pääasia on aina edetä vaiheittain.

The lajittelut hiljaisuus ovat välttämättömiä kissalle ja niiden täytyy olla luottamuksen ja jakamisen hetki kanssasi. On myös tärkeää, että häntä ei viedä paikkoihin, joissa hän ei tunne oloaan turvalliseksi. Jos hän on luonteeltaan ahdistunut, se on parempi tehdä säännölliset lyhyet kävelylenkit ja vältä sotkemasta sitä liikaa.

Lomalla

Jos haluat mennä loma kissasi kanssa, on mahdollista ! Itse asiassa useat leirintäalueet, lodget tai vuokra-asunnot hyväksyvät lemmikit. On kuitenkin mahdollista, että sinulta pyydetään tositteita eri rokotuksista. Muista siis tarkistaa hyvissä ajoin etukäteen että hänen hoitonsa ovat ajan tasalla lähtöhetkellä ja että kumppaniltasi ei puutu mitään.

kissa kävelee hihnassa
Laajuus: iStock/iagodina

Lisäksi kun tulet, se on parempi älä liioittele sitä. Todellakin, koska kissa on hyvin alueellinen, se tarvitsee aikaa tottuakseen tähän uuteen paikkaan. Toisin kuin koira, hän pysyy epäluuloisena ja mieluummin piiloutuu analysoidakseen ympäristöään. Älä epäröi käyttää luonnolliset feromonit saatavilla eläinklinikoissa stressin riskin vähentämiseksi. Lisäksi on parempi olla vaihtamatta ympäristöä liian usein oleskelusi aikana. Hän ei todellakaan ehkä tunne olonsa mukavaksi kaikista näistä muutoksista.

Kuitenkin, jos matkustat asuntovaunussa tai matkailuautossa, kissasi on jo tottunut tähän majoitukseen. Siten hän on vihkinyt nurkkaan ja jättänyt tuoksunsa tähän tilaan. Muuten, tämä tilanne on myös lohduttavampi ja vähemmän häiritsevää lemmikkiäsi.

Hänen jokapäiväisessä elämässään

Yleensä voit kävellä kissaasi ilman ongelma jos hän pitää siitä. Tietenkin, jos hän ei nauti tästä, hänen ei saa olla älä koskaan pakota sitä. Luontoretkien lisäksi saatat miettiä, voiko tomkissasi ottaa mukaan kaikkialle.

Vaikka jotkut ovat tottuneet seuraamaan isäntiään maaseudulla, sinun on oltava varovaisempi kaupungissa. Voimassa, levottomuus voi nopeasti muuttua vaaralliseksi ja murehtiminen kissan kanssa retkillä. Sitä ei myöskään pidä pitää koirana, koska sillä ei ole samoja tarpeita. Siksi on parempi olla ottamatta häntä ja olla jatkuvasti muuttamatta hänen ympäristöään.

Krediitit: iStock

Vältä stressaavia ulkoiluja

Hiuspallojemme täytyy tunnustaa alueensa tuntea olonsa hyväksi. Näin ollen kissa voi myös tuntea olonsa epämukavaksi, kun tekee liian monta erilaista ulkoilua. Hänen terveytensä ja hänen mielensä ylläpitämisen vuoksi se on siksi parempi välttää turhaa matkustamista.

Jos syöt ystävien kanssa, kissaasi ei tarvitse viedä sinne. Itse asiassa, koska hän ei välttämättä tiedä paikkaa hyvin, hänellä ei ole hyvää iltaa, vaikka hän on kanssasi. Lisäksi, jos siellä on muita eläimiä, hän saattaa haluta piiloutua ja tuntea olonsa sopimattomaksi.

Lisäksi, jos kissasi sopeutuu hyvin helposti erilaisiin ympäristöihin, voit kokeilla ajoittain. Siitä huolimatta se on välttämätöntä tarkkailla ja kuunnella jos hän ei voi hyvin. Älä koskaan pakota lemmikkiäsi menemään paikkoihin, joita hän pelkää ja jotka voivat aiheuttaa hänelle stressiä.

Kuinka muuttaa mielipidettä sellaisen ihmisen, joka ei pidä kissoista?

Mitä hyötyä hyönteiskroketeista on?