Parhaat muotoiluvaihtoehdot lyhyille hiuksille

Tytöillä, joilla on lyhyet hiukset, on taipumus muuttua jatkuvasti, koska heille on tarjolla erilaisia ​​muotoiluvaihtoehtoja. Lyhyt hiustenleikkaus voi näyttää naiselliselta, jos valitset oikean kampauksen kasvosi muotoon ja kiharoiden tiheyteen. Nykyään erilaiset lyhyet hiustenleikkaukset ovat erityisen suosittuja, ja tällainen näennäisesti tuttu bob on olemassa useissa muunnelmissa. Nyt jopa mohawkilla, jolla on ajeltuja temppeleitä, on erilaisia ​​muotoilutekniikoita.

Mitkä ovat tyylit lyhyille hiuksille meidän aikanamme?

 1. Universaali. Tämä lyhyille hiuksille tarkoitettu kampaus syntyy pään pesusta ja hoitoaineen levittämisestä hiuksiin. Levitä seuraavaksi tasoittava seerumi koko päähän. Tämä voidaan tehdä helposti litteällä kammalla. Sen jälkeen kaikki hiukset jaetaan sivulle ja kuivataan. Tämä tehdään keskikokoisella pyöreällä harjalla. Yhdelle säikeelle kannattaa koukkua kamalla juurista ja kuivata ylhäältä hiustenkuivaajalla venyttämällä harjaa ja hiustenkuivaajaa vähitellen alas. Tällaisilla manipuloinneilla on mahdollista luoda tyylikäs muotoilu, mutta on syytä muistaa, että hiustenkuivaajan on oltava vähintään 15 cm:n etäisyydellä hiuksista, koska muuten kiharat pörröisivät ja hiuksissa ei ole sileä pinta. Jos säikeet eivät ole joissain paikoissa suoria, on parempi käyttää kiharrin suoristamiseen. Se on lämmitettävä hyvin ja käytä sitä sitten tuhmien paikkojen tasoittamiseen. Kiinnitä tulos hiuslakalla. Samanaikaisesti otsatukka kammataan sivulle, jossa on enemmän hiuksia, ja kiinnitetään lakalla. Päässäsi voit myös pukea kiiltävää hiusneulaa tai kaunista otsanauhaa, jolloin kampaukseen tulee naisellisuutta.
 2. Romanttinen. Tällaista hiusten muotoilua varten sinun tulee ensin pestä hiuksesi hoitoaineella. Seuraavaksi vaahtoa levitetään hiuksiin koko säikeen pituudelta ja jaetaan kammalla. Sen jälkeen kannattaa tehdä ero. Kun hiukset on kuivattu hieman luonnollisella tavalla tai hiustenkuivaajan avulla, söpöt kiharat kääritään kihartimella tai muotoilulaitteella. Tällaisten manipulaatioiden päätyttyä valmis muotoilu tulee ripotella lakalla. Kun olet koristellut hiukset hiusneulalla tai päänauhalla, niistä tulee entistä kauniimpia.
 3. Huolimaton. Tämän muotoilun luomiseen tarkoitettuja hiuksia ei voi pestä. Kaikki riippuu saastumisasteesta. Pieni määrä muotoiluvahaa levitetään kämmenelle ja voit levittää sen hiuksiin niiden kasvua vastaan. Samanaikaisesti säikeiden annetaan rypistyä hieman. Seuraavaksi hiusten etuosa kammataan toiselle puolelle ja tuloksena saatu vaikutus kiinnitetään kiinnityslakalla.

Kosteiden hiusten vaikutuksen luominen askel askeleelta lyhyille säikeille

 • ensin sinun on pestävä hiuksesi;
 • levitä sitten hieman kuivuneisiin kiharoihin joko geeliä, jossa on pieni prosenttiosuus kiinnitystä, tai kevyttä vaahtoa tai teksturointiainetta;
 • sen jälkeen kannattaa vatkata säikeitä sormillasi nostaen niitä samalla;
 • sitten pää kuivataan ilman hiustenkuivaajaa;
 • Tällaisen muotoilun luomisen lopussa lyhyille hiuksille on tarpeen rypistää ne hiustenkuivaajalla, mutta tämä tehdään vasta, kun hiukset ovat jo kuivia.

Valokuva

Mahdollisuus luoda tiukka toimistomuotoilu lyhyille hiuksille

Tämän tyyppiset lyhyiden hiusten kampaukset ovat ihanteellisia liikeneuvotteluihin ja hetkiin, jolloin sinun on näytettävä itsesi todellisen liikenaisen muodossa. Se näyttää melko harmonisesti yhdessä klassisen housuasun kanssa. Lisäksi tällaista kampausta monille miehille pidetään seksikkäänä.

Hiustyylin luomiseen tarvitset vahvaa pitoa sisältävää geeliä tai moussea. Ensin sinun on tehtävä tasainen jako sivulle. Geeli on välttämätön, jotta hiukset näyttävät mahdollisimman sileiltä, ​​ja jotta yksikään säie ei putoaisi muotoilusta, tämä tekee kuvasta entistä tiukemman.

Lyhyiden hiusten muotoilu aallotettuun tyyliin

 • Puhtaasti pestyihin hiuksiin levitetään tuotetta, joka korjataan jatkossa kampauksen luomiseksi.
 • Seuraavaksi sinun täytyy kammata hiuksesi jakamalla ne erillisiin säikeisiin.
 • Voit käyttää aallotussuutinta jokaisessa säikeessä erikseen tai voit käyttää tätä tekniikkaa vain juurivyöhykkeellä, pään keskiosassa tai hiusten päissä.
 • Kun lyhyiden hiusten muotoilu on valmis, koko kampaus ruiskutetaan kiinnityslakalla.

Luovia tapoja muotoilla lyhyitä säikeitä?

 1. Retro-tyyliin. Tällainen lyhyiden säikeiden muotoilu sopii tytöille, joilla on aaltoilevat kiharat. Se näyttää luovalta ja omaperäiseltä käyttämällä esimerkiksi 20-60-luvun vintage-koruja, jos tyyliä koristaa kangasreunus tai harjakattoinen nauha. Saadaksesi retro-aaltoja hiuksiisi kannattaa käyttää kevyesti pitävää hiuslakkaa, hammaskampaa ja metalliklipsiä. Kampaa käyttämällä kannattaa luoda aaltoja kiinnittämällä ne klipseillä ja levittämällä hiuksiin hiuslakkaa. Kun kiharat ovat kuivuneet, klipsit poistetaan.
 2. Leikkisät kiharat. Saadaksesi kauniit kiharat kotona, sinun tulee levittää pieni määrä moussea päähän ja hieroa säikeitä huolimattomasti diffuusorilla.
 3. Kihara mohawk. Rohkeat persoonat, joilta puuttuu itseilmaisu ja joilla on bob- tai bob-hiustenleikkaus, voidaan muotoilla mohawkilla. Tätä varten tarvitset lakan, vahvan pitogeelin, kamman ja hiustenkuivaajan. Säikeet on aluksi käsiteltävä geelillä ja päätä alaspäin kallistamalla luodaan kasa kruunualueen suuntaan. Lähes valmis kampaus kuivataan hiustenkuivaajalla ja kiinnitetään lakalla.

Leikkaustunti aaltoileville hiuksille (28 kuvaa)

Kare on suklaahiukset (26 kuvaa)