Pitävätkö kissat merestä?

Kissat ovat sydämeltään mahtavia seikkailijoita! Vaikka jotkut nauttivat erityisen paljon päiväunista sohvalla tai auringossa, monet viihtyvät mieluummin luonnossa. Asutpa kaupungissa tai maaseudulla, maisemat eivät ole koskaan samanlaisia! Jotkut luonnolliset ympäristöt voivat kuitenkin olla vaikuttavampia rakkaille kissaeläimillemme. Oletko koskaan miettinyt, rakastavatko kissat merta vai merta? Meille se on joskus todellinen paikka rentoutua, mutta mitä he ajattelevat?

Vapauden tila

Jos asut lähellä rannikkoa, meritila on osa kissan jokapäiväiseen elämään. Itse asiassa, jos hän on tottunut poistumaan kotoa ja kävelemään ympäriinsä, hän voi helposti haistaa meri-ilmaa ja nähdä tämän vaikuttavan vesiavaruuden. Muuten, jos pikku kumppanisi käy usein ulkona, muista tehdä se tunnista hänet jotta hänet löydettäisiin, jos hän joskus eksyy.

Siksi ei ole mahdotonta kohdata kissoja rannikoillamme heidän ympäristössään! Näin ollen, vaikka he eivät uimassakaan siellä (tai hyvin harvoin), emme voi sanoa, että tämä paikka ei miellytä heitä ensi silmäyksellä.

kissan päiväunien ranta
Laajuus: Olha/iStock

Edellytyksiä kunnioittaa

Kuten aiemmin todettiin, kissat voivat vaeltaa meren rannikolla luonnollisesti ilman pelkoa. Tiettyjä ehtoja on kuitenkin noudatettava vapaana oleville, mutta myös hihnassa oleville kissoille. Itse asiassa he ovat eläimiä. melko huomaamaton ja varovainen. Jos päätät kävellä kissasi kanssasi, muista miettiä tiettyjä kohtia.

Varmista ensin hiuspallosi sietää hyvin valjaita ja talutushihnaa . Seuraavaksi on tärkeää, että hän ei ei liian kuuma kun menet ulos ja ettei siellä ole ei paljon ihmisiäminne haluat mennä (vältä turistialueita ja kello 11.00–16.00 välisiä tunteja). Itse asiassa, koska ranta on näkyvissä oleva paikka, se on ennen kaikkea välttämätöntä hänen seuralaisensa hyvinvoinnin varmistamiseksi. Lisäksi joitain rantoja eläimet eivät ole sallittujatäytyy siksi varmista, että olet laillinen pienen kävelynsä aikana.

kissan makaava ranta
Tekijät: Irina Kononova/iStock

Tärkeitä sääntöjä

Kuten ymmärrät, Jotkut kissat ovat luonnollisesti tottuneet tähän kauniiseen ympäristöön . Tämän vuoksi jotkut kissat pitävät todella merestä ja valtamerestä! Jos otat kumppanisi, älä koskaan pakota sitä mennä ulos, jos hän on huolissaan. niin mieluummin rauha ja hiljaisuuskävellä sitä (ei liian täynnä rantaa jne.). Vaikka jotkut kissat rakastavatkin vettä, älä koskaan rohkaise omaasi uimaan tai tekemään mitään, mitä he eivät halua (paitsi väistämätöntä lääketieteellistä apua)! Todellakin, erittäin suolainen merivesi on hänelle vaarallinen, jos et tee niin älä huuhtele suoraan puhtaalla vedellä. Lisäksi tuo aina tarvittava, jotta hän ei menetä mitään. Siten, lensiapupakkaus , vettä ja sateenvarjoaovat välttämättömiä, vaikka aurinko ei paistaisi!

10 kuvaa suloisista inkiväärikissoista

4 askelta totuttaa kissasi ulkomaailmaan