ratkaisuja sen lievittämiseen päivittäin

Vuosien mittaan stressistä on tullut meille ihmisille vuosisadan paha. Eläimemme voivat kuitenkin kärsiä stressistä säännöllisesti. Esimerkiksi kissoilla äkilliset muutokset ympäristössä, rutiinit, ihmisten poissaolo tai jopa epätavalliset äänet ovat kaikki stressin lähteitä. Valitettavasti stressaantunut kissa voi saada monia sairauksia… Erityisesti virtsatietulehduksia tai muita tartuntatauteja. Onneksi on olemassa ratkaisuja rakkaan kissasi auttamiseksi!

Mitkä ovat kissojen stressin oireet?

Kissojen stressiä voidaan ilmaista monilla erilaisilla käytöksillä riippuen niiden persoonasta. Esimerkiksi, jos kissasi on sotkuinen, nuolee liikaa tai vahingoittaa itseään hän kärsii todennäköisesti stressistä. Virtsan jälki on myös oire, samoin kuin aggressio (sinua tai muita eläimiä kohtaan), lisääntynyt meikkiminen, ruokahaluttomuus tai päinvastoin ruokahalun lisääntyminen. Lopuksi on myös mahdollista, että kissasi viettää päivänsä liikkumatta kodin nurkassa, amorfisena tai päinvastoin, että se on jatkuvassa valppaustilassa. Kaikki nämä merkit voivat kuitenkin olla myös sairauden oireita. Tästä syystä on parasta kääntyä eläinlääkärin puoleen, jos kissallasi on yksi tai useampi näistä oireista.

aggressiivinen kissa
Tekijät: GluePromsiri / iStock

Ravintolisät kissojen stressin hoitoon

Kuten aiemmin mainittiin, ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, jos kissasi osoittaa oireita, on käydä eläinlääkärilläsi varmistaaksesi, ettei se ole sairas. Jos eläimesi on täysin terve, käyttäytymisen alkuperä otetaan huomioon tässä. Eläinlääkärisi voi löytää kissasi ongelmiin mukautetun hoidon.

On erityisesti Zylkene, luonnollinen anti-stressi kissoille. Sen tehokkuus on todistettu useilla kliinisillä tutkimuksilla, ja sen ovat tunnustaneet eläinlääkärit ja jopa monet kissanomistajat. Se on myös yksi tehokkaimmista olemassa olevista rauhoittajista.. Tämä ravintolisä koostuu maitoproteiineista ja aminohappopolymeereistä. Se sisältää myös alfa-kasotsepiinia, joka on rentouttava molekyyli. Se on yksi markkinoiden parhaista ratkaisuista stressaantuneiden kissojen rauhoittamiseen. Lisäksi Zylkene ei aiheuta haitallisia vaikutuksia kissasi terveyteen (riippuvuus, syömishäiriö jne.).

Feromonidiffuusorit lievittävät kissojen stressiä

Jos et halua turvautua oraaliseen hoitoon, on myös muita ratkaisuja anti-stress kaada chat. Esimerkiksi feromonit. Itse asiassa kissat tuottavat luonnostaan ​​rauhoittavia feromoneja, joiden avulla ne voivat rauhoittaa itsensä eri tilanteissa.. Jos kissasi stressaa, voit kokeilla tätä stressinvastaista ratkaisua. Feromonit voivat olla eri muodoissa. Erityisesti verkkovirtaan tai suihkeisiin kytkettävät diffuusorit. Nämä tuotteet auttavat luomaan kissallesi turvallisen ympäristön sen rauhoittamiseksi.

Lopuksi, tiedä, että kissallesi on monia muita ratkaisuja kuin hoitoja tai feromonit. Kerroimme sinulle siitä toisessa artikkelissa: 5 vinkkiä kissan rauhoittamiseksi. Joka tapauksessa, jos lemmikilläsi on stressin oireita, älä epäröi mennä eläinlääkäriin tutkimaan kissasi.

Onko parempi adoptoida yksi vai kaksi kissaa?

9 vinkkiä kannustamaan kissasi syömään, vaikka se olisi vaikeaa!