Vietätkö tarpeeksi aikaa kissasi kanssa?

Kun adoptoimme eläimen, on tärkeää tehdä se tietoisesti. Tätä varten on välttämätöntä saada tietoa tämän aiheuttamista säännöllisistä kustannuksista, mutta myös satunnaisista kustannuksista. Kissamme tarvitsevat ruokaa, mutta myös fyysisen terveyden kannalta. Lisäksi on oltava heidän käytettävissään, jotta he eivät menetä mitään, koska heillä on myös tunne- ja sosiaalisia tarpeita. Joten oletko varma, että vietät tarpeeksi aikaa kissosi kanssa? Nämä hetket ovat todella arvokkaita. Siksi niitä ei pidä jättää huomiotta.

Adoptio on sitoutuminen, sitten velvollisuus kissaamme kohtaan

Kun adoptoit eläimen, ei riitä, että tarjoat sille katon. Se on välttämätöntä anna hänelle aikaa kehittääkseen todellisen luottamussuhteen hänen kanssaan. Sitä on tietysti ruokittava kunnolla, huolehdittava, mutta myös hemmoteltu. Vaikka voisi ajatella, että he eivät todellakaan välitä läsnäolostamme, se on aivan erilaista.

hyväile pitkäkarvaista kissaa
Tekijät: iStock/Konstantin Aksenov

Eläimen pitäminen vastuullasi on kunniallista ja tuo paljon positiivista päivittäin. Kissan kanssa et ole enää koskaan yksin. Meidän on kuitenkin vastattava välttää sitä Jätä hänet. Viettämällä aikaa kissasi kanssa opit tuntemaan hänet ja näet, mistä hän pitää tai ei pidä. Ja kyllä, jotkut nauttivat seurasta siellä, missä toiset ovat kauempana, mutta kaikki tarvitsevat rakkauttasi ja huomiotasi tunteakseen olonsa täytetyksi.

Erilaisia ​​osallisuuden hetkiä

Lemmikkisi kanssa viettämäsi aika voi olla alkaen eri tavoillaesimerkiksi pelaamalla palloa tai juoksemalla peräkkäin jne. Nämä stimulaatiot ovat todellista nautintoa kissoillemme ja edistävät heidän elämäniloaan.

Kissa tarvitsee myös useita pieniä aterioita päivässä. Joten vaikka se yleensä säätelee itseään, se näkee, kuka niitä ruokkii. Sitten hän yhdistää syömisen ilon ihmiseen, joka antaa heille ruoan.

kissan pallo
Luotto: nensuria/iStock

Hyväilyt kissosi kanssa ovat myös etuoikeutettuja hetkiä kiintymyksen jakamiseen välillänne. Siten osallisuus kehittyy myös näiden toimien kanssa. Ollakseen todella laadukas, näitä hetkiä ei pidä kiirehtiä. Kissaa ei pidä halailla vain halatakseen. Sinun täytyy haluta viettää aikaa hänen kanssaan ja panostaa tähän suhteeseen.

Lisäksi pelkkä samassa huoneessa oleminen riittää joskus hänelle yhteyden muodostamiseen. Tämän ansiosta hän voi tarkkailla sinua ja seurata toimintaasi. Vähitellen askeleesi, äänesi ja läsnäolosi lohduttavat häntä.

Aika kissalle itselleen

Kissat ovat pääosin itsenäisiä. Siksi on tärkeää anna heille aikaa itselleen eikä pyydä niitä liian usein tarpeettomasti. Sinun on kunnioitettava heidän tarpeitaan ja hyväksyttävä, tulevatko he tapaamaan sinua vai eivät.

On myös tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä. the aikaa, investointeja ja rakkautta jonka tuot kissallesi. Aina ei ole helppoa löytää aikaa, joka tarvitaan kaiken tekemiseen. Kotieläimet voi sitten kyllästyä jos et ole usein heidän kanssaan. Se on näin ollen tärkeää antaa heille aikaa ja tärkeys, jotta he eivät masennu.

Pehmoinen kissa lukee kirjaa
Tekijät: Dmytro Varavin/iStock

Siitä hetkestä lähtien, kun annat hiuspallollesi hetken päivän aikana, se antaa sen sinulle takaisin. Joten älä tunne syyllisyyttä, jos et voi aina olla paikalla niin paljon kuin haluat. Pääasia on tahto ja rakkaus, jonka tuot hänelle, kun jaat hetken lemmikkisi kanssa. Jos tunnet ajautuvasi pois kissastasi, muodostaa yhteyden uudelleen ja otaaika hengittää kissasi kanssa. Muista, että nämä ovat eläimiä, jotka voivat antaa meille paljon rakkautta ja positiivisia fiiliksiä ja että he rakastavat meitä yhtä paljon kuin me rakastamme heitä.

Olenko valmis adoptoimaan kissan?

Valitse kissasi ikään sopiva ruokavalio