Viljettömän nappulan etu

Jos etsit parasta nappulaa suloiselle kissallesi, olet tullut oikealle sivulle. Todellakin, haluamme kissullemme parasta. Haluamme hänen nauttivan siitä samalla kun hän saa oikean määrän pysyäkseen terveenä, ja sitä varten sinun on tietysti valittava oikea nappula. Toisaalta tämä ei ole ilmeistä kaikkien markkinoilla olevien merkkien ja krokettien valossa! Mutta älä huoli, autamme sinua näkemään asiat selkeämmin.

Entä jos valitset viljattomat kroketit?

Et koskaan näe kissan menossa vihannespuutarhaan syömään tomaattia tai roskakoriin syömään ylijäämää riisiä. Päinvastoin, se käynnistyy, kun avaat tonnikalapurkin tai kinkkupakkauksen, mutta harvoin, kun avaat pastapakkauksen. Kissat ovat todellisia metsästäjiä ja juuri tämän lahjakkuuden ansiosta ne ruokkivat luonnossa. Luonteeltaan kissa on todellakin a lihansyöjä puhdas. Villikissat ruokkivat siis jokapäiväisessä elämässä pieniä saaliita, kuten lintuja tai jyrsijöitä, ja vaikka niiden vatsassa on joskus hedelmiä ja vihanneksia, heidän ruokavalionsa koostuu pääasiassa proteiineista. Kissat tarvitsevat myös tiettyjä ravintoaineita, joita löytyy pääasiassa lihasta, kuten tauriinia.

Jotkut nappuloiden valmistajat kuitenkin tekevät lisätä viljan annosta verrattuna lihaan niiden alhaisten kustannusten vuoksi, minkä ansiosta ne voivat tuottaa halvempaa nappulaa. Tämä kuitenkin puolestaan ​​lisää nautittujen hiilihydraattien määrää, mikä edistää ylipainon, liikalihavuuden, diabeteksen ja haimaongelmien riski tai jopa krooninen tulehduksellinen suolistosairaus. Ja kun vahinko on tapahtunut, on todella sydäntäsärkevää laittaa heidät ruokavaliolle tai katsella heidän kärsivän. Siksi on toimittava alusta alkaen!

Lisäksi viljat lisätty kroketit voivat olla huonolaatuisia ja mykotoksiinien saastuttamia (pienten sienten erittämiä myrkyllisiä aineita, joita saattaa esiintyä viljan jyvissä ja maississa). Älä kuitenkaan huoli, premium-merkit tarkistetaan säännöllisesti, ja löydämme niistä vain vähän tai ei ollenkaan jälkeä näistä myrkkyistä, toisin kuin halpamerkeistä.

Älä myöskään unohda, että kroketit viljaton on monia sulavampi kuin paloja, joissa on suuri viljaprosentti. Jälkimmäisen sijaan löydät perunoita, kurpitsaa tai herneitä, jotka ovat sallittuja ja ennen kaikkea välttämättömiä krokettien koostumuksen luomiseksi.

Miksi valita hyvät kroketit?

Kissasi syöttäminen nappuloilla korkealaatuinenvarsinkin viljaton, on monia etuja. Aluksi ne antavat hänelle kauniit hiukset ja erityisesti terveen ihon. Lisäksi se estää kissasi lihomasta liikaa ja terveydellisistä huolenaiheista, kuten allergioista ja virtsatieongelmista, samalla kun se rajoittaa karvapallojen muodostumista. Lyhyesti sanottuna siinä on kaikki tarvittavat tiedot pysyäksesi kunnossa ja pitääksesi hauskaa päivän aikana.

Sinun tulisi myös tietää, että kissan suolisto on melko lyhyt. Jälkimmäinen on noin 1 metrin mittainen, toisin kuin Man, jonka pituus on 6 metriä. Lisäksi sen paksusuoli on 20-40 senttimetriä, mikä on tyypillistä piensaaliin saalistajalle, mikä todistaa, että se tarvitsee annoksen proteiinia useita kertoja päivässä.

lintujen metsästäjä kissa
© istock/Ornitolog82

Miten ne valitaan?

Valitse parhaat kroketit katsomalla ainesosien luettelo. Löydät sieltä lihan ja vihannesten määrän. Tietysti lihapitoisuuden tulee olla suurempi kuin 35 tai jopa 40 % sen lisäksi, että se on ensimmäinen ainesosa, joka esiintyy luettelossa. Varo kuitenkin sekoittamasta eläinperäisiä tuotteita ja sivutuotteita, sillä jälkimmäiset edustavat suurimman osan ajasta jauhettuja ruhoja, varsinkin jos kyseessä on kanaa eikä tuoretta lihaa. jotka sisältävät kaikki asianmukaisen proteiinin. kissan kehon toimintaa.

10 kuvaa, jotka todistavat, että kissa on eläin täynnä hellyyttä

6 sisätilojen ideaa kissallesi