Voitko jakaa ruokasi kissasi kanssa? 4 edullista ruokaa jaettavaksi lemmikkisi kanssa

Ei niin kauan sitten, kun lemmikkieläinten ruoka ei ollut niin kannattavaa alaa, kissojen tai koirien omistajat yksinkertaisesti jakoivat syömänsä nelijalkaisten ystäviensä kanssa. Koska kissat ovat lihansyöjiä, sääntönä oli antaa niille lihaa säännöllisesti, jotta niillä olisi mahdollisimman terveellinen ruokavalio.

Nykyään kysymys herää kuitenkin monille ihmisille. Jos kissanruoka voi joissain tapauksissa olla ravitsevampaa (etenkin kissanpennuille), tutkimukset osoittavat myös, että kissan aterioiden yhdistäminen 20 % tuoreista tuotteista voi vähentää sairastumisriskiä 90 %!

Ole kuitenkin varovainen, ettet anna heille kaikkea ja mitään. Täällä on 4 ruokaa, jotka voit turvallisesti jakaa kissasi kanssa!

Vihreät pavut

Vihreät pavut ovat erittäin vähän kaloreita ja runsaasti kuitua. Siksi ne ovat erinomainen valinta, jos etsit terveellisiä ruokaideoita kissallesi. Vihreitä papuja lisätään jopa joihinkin kissan kaavoihin. Ne ovat erittäin suosittuja lemmikkieläimille, jotka haluavat pudottaa painoa ja tuntea olonsa kylläiseksi!

Munat ja vähärasvainen liha

Munakokkelia ja kovaksi keitetyt munat ovat erinomainen proteiinin lähde kissoille. Muista vain antaa niitä ilman suolaa ja pippuria. Sama tuoreelle lihalle, esim kananrintaa tai jauhelihaa. Toisaalta vältä deli-lihaa, jossa on paljon natriumia ja jotka voivat siksi olla haitallisia lemmikillesi!

Hanki nämä 5 ruokaa jaettavaksi kissasi kanssa parhaaseen hintaan. Tässä ohjeena esitteen mukaiset voimassa olevat hinnat Aldi saatavilla osoitteessa Cataloguemate.fr:

kissanruoka
Tekijät: Cataloguemate.fr

Kissasi helposti sulavat hedelmät

Jos harvat mestarit ovat tietoisia siitä, kissat voivat todellakin syödä tiettyjä hedelmiä. Pidä huolta ikuisesti anna se heille pieniksi kuutioiksi leikattuna , ilman ihoa ja erityisesti pieninä määrinä. Ihmisravinnoksi kissamme hyötyvät myös luomuhedelmistä, jotka ovat ravintoainerikkaampia ja joissa ei ole jäämiä torjunta-aineista tai muista haitallisista aineista.

Kissallesi on suositeltavaa antaa vain:

  • The vesimeloni: jolla on kosteuttavia ominaisuuksia ja jonka kuori voi helpottaa kissasi puhdistusprosessia
  • Meloni jolla on samanlaiset hyveet kuin vesimelonilla
  • The mansikka : erittäin runsaasti kuitua ja C-vitamiinia
  • The synti : kenen makua 4-jalkainen ystäväsi rakastaa
  • The omena: josta tulee terveellinen ja maukas herkku

Vältä liian runsaita hedelmiä, kuten esimerkiksi banaaneja. Mutta myös sitrushedelmiä, kuten appelsiini tai greippi, jotka ovat liian happamia ja jotka ärsyttävät kissasi makuhermoja.

jutella siellä
Tekijät: HT-Pix/iStock

kalasäilykkeet

Kalasäilykkeet, kuten tonnikala ja sardiinit, sopivat kissoillemme. Niitä kannattaa kuitenkin antaa pieniä määriä, sillä nämäkin säilykkeet sisältävät paljon elohopeaa ja suolaa, joka voi aiheuttaa terveysongelmia, jos kissasi kuluttaa sitä liikaa. Kun seuraavan kerran valmistat tonnikalasalaattia, voit jättää sitä vähän.

Ruokansa jakaminen kissansa kanssa… kyllä! Mutta sillä ehdolla, että valitset hyvin, mitä annat hänelle. Pidä kiinni näistä ruoista huolehtiaksesi nelijalkaisesta ystävästäsi ja tehdäksesi hänet onnelliseksi.

onko tämä mahdollista kissani kanssa?

Onko elämä pakettiautossa mahdollista kissan kanssa?