Voivatko kissat kasvattaa muita eläimiä kuin kissanpentuja?

Kissat ovat hyvin itsenäisiä eläimiä, mutta myös erittäin rakastavia. Heidän temperamenttiaan ei kuitenkaan ole mahdollista yleistää. Jotkut ovat hyvin demonstratiivisia, kun taas toiset ovat melko eristäytyneitä. Tuleville emokissalle se on sama, emme voi koskaan tietää, kuinka ne hoitavat roolinsa! Siitä huolimatta suurin osa näistä pienistä karvapalloista yllättää meidät. Lisäksi herää kysymys: vaikka kissat voivat kouluttaa vauvojaan, onko mahdollista, että ne kasvattavat muita eläimiä kuin pentujaan?

Ennalta arvaamattomia eläimiä

Pienet suojelijamme ovat täynnä yllätyksistä. Itse asiassa kissa voi synnytyksen aikana huolehtia poikasistaan ​​välittömästi tai kestää kauemmin ottaa ne vastaan. Äidinvaisto kehittyy yleensä hyvin. Aina kuitenkin pitää pitää silmällä tällä ajanjaksolla, jotta kaikki menee hyvin.

Kissa ja poikanen
Tekijät: MajaMarjanovic/iStock

Lisäksi rakkaat kynäkissamme voivat muuttaa käyttäytymistään radikaalisti ollessaan muiden eläinten kanssa. He voivat olla rakastavampia ja suojaava tai päinvastoin aggressiivinen. Siksi on tarpeen olla tarkkaavainen ja kunnioittava, jotta ei synny ongelmia tai epävarmuus heidän välillään.

Mukavia yllätyksiä

Tiedämme, että pienet eläimemme voivat elää useiden eri lajien kanssa. Koiria, kaneja ja marsuja on yhä enemmän kodeissamme. Lisäksi on todennäköistä, että kissamme siteitä tärkeällä rakkaudella toveriaan kohtaan. Sattuu jopa niin, että kissat toivottavat tervetulleeksi kissanpentuja, jotka eivät ole heidän omiaan. Niistä voi todellakin tulla adoptioäitejä esitetäänkö vauvat sopivaan aikaan. Lisäksi ei ole mahdotonta, että he omaksua muita lajeja.

Poikkeuksellisia tapauksia

Fyysisistä eroista huolimatta pystyimme näkemään joitain tapauksia ihana ja ainutlaatuinen naaraat hoitavat muita eläimiä, kuten pentuja, poikasia, ankanpoikia ja joskus jopa oravia. Itse asiassa, imetyksen aikana tai juuri ennen synnytystä kissat voivat tuntea olevansa valmis tervetulleeksi muut pienet pörröiset eläimet.

He ovat silloin tilassa vastaanotto, koska tämä ajanjakso on suotuisa sen pienten rakkaudelle ja odotukselle. Lisäksi jotkut kissat saattavat tuntea tarvetta tarjota suojaa eläin tarvitsee. Tässä tapauksessa, kun muut eläimet esittelevät itsensä kissalle, se johtuu siitä, että he tarvitsevat mukavuutta ja turvallisuutta. Hän voi sitten osata vastata suotuisasti tähän odotukseen. Joskus se ei kuitenkaan tartu ja sinun on löydettävä toinen ratkaisu.

Olet varmasti ymmärtänyt sen, kissat ovat hämmästyttäviä eläimiä joilla on sydämensä tassullaan. Siksi ei ole mahdotonta, että kissasta tulee adoptioäiti erilaisista pieneläimistä.

Mitkä ovat riskit kissan naarmuuntumisen/pureman jälkeen?

Kuinka edistää kissasi hyvinvointia?